Ledarhund certifieringsprogram

August 21

Ledarhundar ge oberoende samt sällskap till rörelsehindrade personer. Enligt organisationen tjänste- hund Central är en ledarhund "individuellt utbildade för att utföra uppgifter som mildrar funktionshinder av sin ägare. På grund av sin höga utbildning är en ledarhund anses medicinsk utrustning och tillåts att följa med sin handikappade ägare till många platser där husdjur inte är tillåtna. "

Bistånd Hundar International

När du söker efter en ledarhund, är det viktigt att hitta en skola som utbildar och certifierar sina hundar som federalt erkänd leddjur. Assistanshundar International kan bidra till detta arbete. Denna icke-vinstdrivande organisation grundades 1987, och tjänar som en koalition för legitima ideella organisationer runt om i världen som tåget och placera ledarhundar. Medlemmar måste uppfylla och upprätthålla en uppsättning strikta riktlinjer för att förbli i god status.

Delta Society

Grundades 1977, är Delta Society en ideell organisation som utvecklat Pet Partners-programmet - det första omfattande, standardiserad utbildning i djurassisterade aktiviteter och terapi för volontärer och hälso- och sjukvårdspersonal. Deras hemsida har en omfattande service Animal Trainer databas som gör sökningar efter plats och typ av funktionshinder. Kontakta dem på.

Canine Companions för Independence

Grundades 1975, är CCI en av de äldsta ideella organisationer vilka tåg assistanshundar för barn och vuxna med funktionshinder, utan kostnad för ägaren. De tränar fyra typer av ledarhundar:
Ledarhundar som hjälper vuxna med funktionshinder genom att utföra dagliga uppgifter
Hörsel hundar som varningshörsel äventyras personer till viktiga ljud
Skickliga hundar som hjälper barn och vuxna med fysiska, kognitiva och utvecklings utmaningar och
Facility hundar som arbetar med professionella hanterare inom hälso- och sjukvården eller utbildningsmiljöer.

Guide Dogs of America

För synskadade personer, ledarhundar of America ger ledarhundar och utbildning gratis till personer i USA och Kanada. Organisationen raser och utbildar sina egna hundar. De arbetar i nära samarbete med frivilliga fosterfamiljer som utbildar hundar tills de är ca 22 månader gammal.

Internationell ledarhund Federation

Denna 21-årig organisation ställer krav på servicehund skolor som ger hundar för blinda och synskadade personer över hela världen. Medlemmar måste uppfylla och upprätthålla normer som fastställts av organisationen. Organisationens webbplats (www.ifgdsb.org.uk) innehåller en katalog av utbildning skol medlemmar.


  

Kommentar