Stilar för Grått hår

October 20

Stilar för Grått hår


Den envisa, grova och raka karaktär grått hår gör det svårt att stil och underhålla. Men det finns flera stilar som passar perfekt till den besvärliga natur grått hår. Sådana stilar dra nytta av de egenskaper som är förknippade med grått hår och dra nytta av dem i stället för att slåss mot dem. Styling och underhåll är minimal med dessa stilar. Eftersom mäns stilar är ofta korta och kräver lite styling och underhåll, kan män med grått hår bära sitt hår i nästan vilken stil som helst.

Guppa

Den klassiska bob för kvinnor har en längd flätor snitt strax under hakan. Håret är skildes på vardera sidan eller i mitten och ligger rakt över hela längden av snittet innan du slår försiktigt under på ändarna. En valfri bang kan bäras för att lägga intresse runt ansiktet, men stilen är vanligtvis bärs utan lugg. Styling innebär minimal användning av hårprodukter och en snabb föna med en hårtork och en rund ventilationsborste.

Stack

I likhet med bob, är stapeln för kvinnor ett en längd skuren som försiktigt vänder enligt strax under hakan. Men den kortare, staplade nacke i denna stil tillför kroppen, intresse och dimension till snittet. Utseendet uppnås genom att lyfta på baksidan av snittet upp ungefär två till tre inches och lägga staplade smalnar på nacken. Resultatet är en killiknande, inverterad snitt som är kortare och fylligare i ryggen. Styling är identisk med bob frisyr.

tung struktur

Super-kort grått hår på kvinnor kräver kraftig struktur. Texturen bort bulk och lägger stil för att skapa en pixie-liknande snitt som är perfekt för wash-och-slitage livsstil. Snittet som mäter cirka 2 till 3 inches i längd, är starkt strukturerad med en kombination av verktyg, inklusive en rakkniv, gallring sax och plåtsaxar. Snittet är formaterad med en fön och en liten mängd av efterbehandling vax.

Avsmalning

Avsmalningen snitt för kvinnor är extremt kort på nacken och gradvis blir längre på kronan och hjässan. Hårklippnings är i allmänhet används för att skapa den super kort ringning och för att starta formen på snittet. Håret kan permanentat eller vänster rakt. Styling innebär mousse, en hårtork, en locktång och efterbehandling spray.


  

Kommentar