Hur man gör hemmagjord Hummingbird Nectar

December 15

Om du locka kolibrier eller funderar på att locka kolibrier till din trädgård, måste du veta vad kolibrier dras till. Eftersom hummingbird har en hög ämnesomsättning, de äter en hel del under dagen. Under dagen kan du hitta kolibrier njuter nektar från blommor och några insekter. Du kan också hitta kolibrier äter från matare i hela landet. Nektar som är i matare antingen köpt nektar eller hemlagad nektar. Jag kommer att visa dig hur man gör hemmagjord kolibri nektar som är enkelt och prisvärt och kommer att hålla kolibrier återvända till din matare varje dag och år efter år. Uppdaterad 24 februari 2011

Instruktioner

1 Du vill köpa en Hummingbird matare. De är inte alls dyrt. Jag köpte en kolibri matare från Walmart för under $ 10.00. Jag vet Lowe bär dem också. Du kanske kan hitta en vid Walgreens också.

Du kan köpa fågelholkar som hänger, eller kan appliceras på ett fönster eller glasdörr och de har även några fågelholkar som kan ha fastnat i marken.

2 Köp eller använd en kanna att göra och lagra din hemgjorda kolibri nektar i. Om du har barn i huset, kan det vara en god idé att märka nektar som sådan, så att barnen inte kommer att dricka det. Inte för att något kommer att hända med dem, men det kan göra dem mycket hyper.

3 Blanda 1/4 kopp socker och 1 kopp vatten i kanna eller behållare. Se till att den blandas väl. Du kan lagra nektar i kylskåp i flera dagar. Vissa människor koka vattnet och tillsätt sedan socker, men jag har aldrig gjort det. Jag använder kallt vatten och bara se till att sockret är helt blandad. Jag har aldrig sett en kolibri vända bort min nektar.

Du behöver inte sätta röda färgämnet i vattnet. De flesta matare har den röda färgen på dem som sägs locka kolibrier, så att inte lägga några konstgjorda färger, eftersom det skulle kunna skada fåglarna.

4 Fyll på kolibri matare med hemlagad nektar och lagra resten i kylskåpet. Din hemlagad nektar bör pågå i upp till 2 veckor.

5 Placera kolibri matare i en skuggig plats på din gård. Om du inte har skuggan, kan du fortfarande placera din feeder utanför men du kan behöva ändra nektar oftare. Om du ser din nektar är grumlig i mataren eller har svart mögel, måste du dumpa den och tvätta mataren ut riktigt bra och placera färsk hemlagad nektar i det. Du kan rengöra din feeder ut med lite varmt vatten och lite blekmedel.

6 Njut mata dina kolibrier och glöm inte att se mina andra kolibri artiklar i avsnittet resurser. Om du har några frågor, lämna gärna en kommentar och jag kommer att försöka svara så fort jag kan. Njuta av fåglar !!!

Tips

  • Om du försöker att locka kolibrier till din matare för första gången, bara fylla din feeder upp halvvägs tills du vet att de har hittat det och har druckit nästan all nektar. Ibland kan det ta 3 till 7 dagar för en kolibri visas, så bli inte avskräckt.
  • Ta bilder eller göra en film av dina kolibrier på din feeder. Ladda upp dem till Youtube eller annan video webbplats.

  

Kommentar