Hur man rakar Numbers i håret

August 24

Hur man rakar Numbers i håret


Rakning siffror, logotyper, ord eller symboler i håret visar engagemang för din favorit orsak. Att sätta siffror i håret visar stöd för ditt favoritlag spelare eller lag. Framgångsrikt rakning nummer i håret kräver precision och känsla för detaljer. Att ha en vän hjälpa dig att slutföra denna uppgift kommer att ge bättre resultat eftersom det är svårt att hålla en spegel, se klart, har en stadig hand och raka baksidan av huvudet på en och samma gång.

Instruktioner

1 Mät område på huvudet där siffrorna kommer att rakat med en linjal. Dimensionerna är viktiga för att rita siffrorna för att skala. Skriv på ett papper den storlek som du just mätt som detta är det utrymme du har att rita siffrorna.

2 Rita siffror på papperet i ett block stil som används på idrottströjor. Fyll det område du avdelas på papperet. Siffrorna bör vara ca 1/2 tum till 1 tum bred och tre till fyra inches tall, beroende på storleken på ditt huvud. Använd en linjal för att hålla linjerna raka.

3 Klipp ut siffrorna med en sax. Detta är kommer att vara din guide. Klipp ut centra i tal noll, fyra, sex, åtta och nio så att du inte rakar dessa delar.

4 Håll tal upp till huvudet och använda en torr radera markör för att spåra runt dem, skapar en skiss på huvudet. Den torra radera markör går att tvätta bort när du är klar. Bedöma placering och storlek på siffrorna genom att titta i en spegel. Göra några ändringar, som att flytta siffrorna högre eller lägre, om så behövs.

5 Vrid Clippers i en vinkel och raka i konturerna. Raka mindre områden med hjälp av kanten av Clippers och inte hålla dem platt. Raka långsamt och med precision.

6 Brush herrelösa hår bort. Städa upp eventuella kanter som inte ens.

Tips

  • Gå till din frisör om du är osäker på hur du gör detta första gången.
  • Du kan också skriva ut nummer från en dator i stället för att dra dem.

  

Kommentar