Hur Breed en Pet parakiter

May 4

Hur Breed en Pet parakiter. Avel ditt husdjur parakiter kan vara enklare än det verkar. Om du ger rätt förutsättningar för ditt husdjur kommer dina parakiter föder framgång. Rätt kost och en bra holken kommer att stimulera din undulat s behov av att föda, så om du ägna dig åt ditt husdjur välbefinnande, kommer du att belönas med en frisk kull.

Instruktioner

Kön Dina Parakiter

En plan på att köpa en "sann par" för att föda dina parakiter.

2 Vet att blåa parakiter kommer att ha en klarblå vaxhud eller övre näbb område.

3 Räkna med att din manliga undulat är Cere att vara rosa, om han är en vit och gul undulat. Du måste be en fågel professionell att sex vita och gula fåglar, eftersom Ceres är mycket lika i färg.

4 Leta efter en grov cere på parakiter. På någon färg fågel, indikerar detta att det är en hona och redo för avel.

5 Ras parakiter åldern omkring tio till elva månader gammal, vilket är den idealiska åldern för att börja avel dem.

Köp en Avels Cage

6 Leta efter en avel bur innan du har fört dina fåglar hemma. De kommer att kräva en extra stor bur att föda framgång.

7 Förbered holken för dina parakiter. Leta efter en låda med en enda ingång område som mäter cirka åtta inches kvadrat. Lägg inte till holken till buren tills du är redo att föda dina parakiter.

8 Lägg till keramiska maträtter till avel bur.

Ras dina Parakiter

9 Titta på dina parakiter noga för att avgöra när du ska förbereda buren för parning. Du kommer att veta när dina parakiter har par bundna när du ser en matar den andra och gör en särskild "dance" som inkluderar montering av andra.

10 Mata parakiter en speciell befäst blandning för att förbereda dem för avel. Välj en blandning av frön före äggläggning och en mjuk mat mix efteråt. Detta kan köpas på någon kvalitet djuraffär.

11 Börja mata dina parakiter deras befästa blanda några månader innan avel.

12 Lägg din holk till buren när du ser att paret av parakiter har bundit.

13 Ge mjukt bomaterial i buren. Du kan köpa en häckande mix och lämna lite i en skål i undulat bur, och de kommer att börja bygga boet på egen hand.

14 Titta på dina hannen efter kvinnliga undulat lägger ägg. Han kommer in i holken att mata henne, och hon kommer bara lämna holken att dricka vatten eller uträtta sina behov.

15 Vänta tills barnet parakiter luckan och mogna. De kommer nästan vara av samma storlek som sina föräldrar när de dyker upp från boet.


  

Kommentar