Hur man köper Salt Vatten för en Fish Tank

April 7

Saltvatten akvarium kräver mer underhåll än sötvatten modeller. Du kan inte bara gå till stranden och fylla din tank med vatten. För din fisk att frodas, följ dessa steg när du är redo att köpa saltvatten för din tank.

Instruktioner

1 Sök på nätet eller i stadens gula sidorna för specialdjuraffärer. En djuraffär kommer att fungera, men du måste se till att det bär ett komplett sortiment av saltvatten för akvarier och du är skyldig att få allt du behöver till en butik som specialiserat sig på fisk.

2 Skriv ner ditt akvarium storlek, hur många fiskar du äger eller planerar att köpa och hur länge din tank har inrättats. Notera också den typ av fisk du har i tanken och deras ungefärliga ålder. All denna information är oerhört viktigt för att hjälpa fisken experter avgöra vilken typ och hur mycket av de varor du behöver. Fisk är mycket känslig och fel sorts vattenbalansen kommer att döda dem.

3 Fråga en anställd som har specialiserat sig på att arbeta med fisk vilken typ av saltvatten skulle fungera bäst för din tank och din fisk. Du kan köpa färdigblandade saltvatten eller havssalt i en påse och blanda det själv. Var försiktig när du blanda din egen lösning för mycket salt med offset balansen i tanken och kan döda din fisk. Om du är osäker, inte gissa - köpa färdigblandade grejer.

4 Gå hem och långsamt och gradvis lägga saltvatten mix eller havssalt till din tank. Njut av din saltvatten akvarium.


  

Kommentar