Professionella Beauty Tips

February 14

Professionella Beauty Tips


Professionella skönhet tips kan berätta hur man ska uppnå det utseende du vill och hjälpa till att förbättra din vanliga skönhet regim. Säger Allure Magazine, dålig hår, hud och smink kan hända bra människor. Skönhetstips från professionella makeupartister, hårstylister och experter hudvård kan bidra till att dåliga, hår hud och smink inte hända dig.

Ögonskugga

Enligt makeup artist och författare till "Makeup Makeovers Expert Secrets för fantastiska förändringar," Robert Jones, kvinnor bör välja ögonskuggor som gör den naturliga färgen på deras ögon sticker ut. Att välja en färg som, om färghjulet, är motsatsen till din ögonfärg är nyckeln. Blå ögon ser bäst med varma bruna och mjuka persikor. Gröna ögon pop med djup purpur, gyllene bruna och djupa persikor. Grå ögon ser bra ut med häftiga brunt och lila. Enligt Jones, flickor med bruna ögon har det enklaste eftersom nästan alla nyanser kompletterar dem.

Läppstift

Jones säger att kvinnor med tunnare läppar ska bära ljusare läppstift att göra sina läppar ser fylligare, medan kvinnor med fylligare läppar kan bära mörka eller ljusa nyanser av läppstift. Efter att ha fyllt i dina läppar med en naturlig tonad läppenna, tillämpa en klick lätt concealer till mitten av övre och nedre läppar. Detta område kommer att förbli lättare när du har ditt läppstift, ge dina läppar en fullständig och pouty utseende. Lägga till en ljus, skimrande läppglans till centrum i läpparna för att slutföra illusion.

Hårvård

Allure rekommenderar att du schamponera håret varannan dag på mest. De naturliga oljor från hårbotten är vad hålla håret glansigt och friskt. Dränka håret ordentligt innan du schampo för att få håret den renaste, och koncentrera schampo på hårbotten för att undvika uttorkning ändarna på håret. Sköljning i det kallaste vattnet som du kan stå stänger nagelband och leda till glansigare resultat.

Hudvård

Mzia Shiman, en professionell facialist rekommenderar att varje kvinna bära en fuktgivande ansiktsmask en gång i veckan. En ansiktsmask som innehåller hyaluronsyra kommer att dra fukt till huden. Allure magazine säger att kvinnor i 40-årsåldern bör överväga att få ansikts mindre ofta, eftersom nedgången i oljeproduktionen som kommer med åldern innebär att porerna inte blockeras så ofta som de gör i yngre hud. Med användning av ett rengöringsmedel med salicylsyra kan vara allt som behövs för att hålla huden klar.


  

Kommentar