Hur man rengör Silver Bass Fish

July 4

Hur man rengör Silver Bass Fish


Silver bas eller vit bas är en fisk som fångas i sjöar och vattendrag. Enligt fiskresursen, är dessa fiskar lagras i de flesta sjöarna i Nordamerika. På grund av sitt överflöd och läcker smak, kommer de som fiska en hobby fånga många för en färsk och välsmakande måltid. Det är viktigt att veta hur man rengör denna fisk ordentligt. Du kan antingen kasta bort välsmakande delar eller förstöra en maträtt från att lämna i fel delar.

Instruktioner

1 Skär bakom huvudet och vinkla urbening kniv till framsidan av fisken. Vänd fisken över och göra samma typ av vinklade snitt bakom huvudet.

2 Skär genom toppen av basen. Följa den sida av ryggraden från början till slutet av ryggfenan. Ryggfenan körs ovanpå fisken från framsidan till baksidan.

3 Peel öppna fisken att exponera sina sido ben fisk. Använd kniven för att skära fisk bredvid sido ben fisk. Vänd fisken över och göra samma snitt till den andra sidan. Lyft upp den sida av fisk om du har gjort snittet, vilket exponera ryggraden.

4 Skjut kniven ner fisken att skära den första filén. Vänd fisken över och skär den andra filén. Vid denna punkt, kommer du att ha två filéer som har huden på dem. Ta en flås kniv och håll den rakt. Skjut fisken över flås kniv, så att bladet är mellan fisken och huden.

5 Placera kniven intill det tunna lagret av ben, som ligger två tredjedelar av vägen ner i mitten av fisken. Följ raden av fisk med din kniv. Skära den andra sidan av filén intill benen för att ta bort hela lagret av ben.

6 Tvätta filéer off och klappa med en pappershandduk. Förvara fisk i kylskåp tills beredningen.


  

Kommentar