De bästa push up baddräkter

May 4

De bästa push up baddräkter


Från Victoria Secret till mindre kända återförsäljare som Voda simma, är push-up badkläder marknadsförs mot kvinnor som vill få lite mer självförtroende på stranden genom att öka deras bysten utan operation. För dem som letar efter en extra skjuts i deras badbyxor, finns det olika alternativ som är både icke-iögonfallande och bekväm.

Victorias Secret Push-up Toppar

Victorias Secret erbjuder mer än 50 typer av "mirakel bras", inklusive badkläder som lovar att förbättra utseendet på en kvinnas kupstorlek. Den trådlösa push-up grimma topp är en av de bästa säljarna för hållbarhet och komfort generellt. Den bikini inte bara kommer med avtagbar push-up stoppning men grimman är bandad så att klyvning förbättras utan besväret underwires. Med ett pris under $ 40 och med augusti 2010, kan denna mångsidiga bh vara ett tillräckligt prisvärt alternativ för dem på marknaden för en push-up baddräkt.

Voda Envy Push-up bikini

Voda Swim marknadsför sin Envy Push-up bikini som en som kommer att förbättra utseendet på brösten storlek med en eller två kopp storlekar. Dessutom hävdar företaget Envy ser ut precis som en vanlig bikini med låg vattenabsorption. Utan hängande effekter på vattenkontakt och ingen underwiring, Envy Push-up bikini kan också vara ett bekvämt val med en förstklassig design.

Venus Triangle Enhancer Topp

Venus Badkläder triangel Enhancer Top parat med en matchande låga baddräkt botten kan vara perfekt badkläder för dem som vill visa upp sin sommar kroppen. Förstärkaren triangel formpressade kupor är gömda i baddräkt topp för att ge extra formning och lyft. Stycket är accentuerat med ett gummiband som vilar under bysten att bibehålla ett naturligt utseende och kommer med en glidförslutning samt en standard krok för maximalt stöd.


  

Kommentar