Hur man hyra villor i Lanzarote, Spanien

April 25

Hur man hyra villor i Lanzarote, Spanien


Beläget vid den norra spetsen av Kanarieöarna, är Lanza full av natursköna underverk, golfbanor, och badorter. Även om mycket av kust kanten är frodig och full av tropiska växter, är det inre av ön vulkanisk och karg. Resenärer till Lanzarote ofta väljer att bo i privata villor och flera webbplatser erbjuder erbjudanden på sådant boende. Lanzarote är en populär destination för brittiska resenärer och många uthyrningsfirmor bedriva verksamhet i Storbritannien.

Instruktioner

1 Välj en destination. Bestäm var du vill gå i Lanzarote. Med en bredd på bara 13 miles från öst till väst, är ön relativt liten, men det finns fortfarande ett brett utbud av boende alternativ för dig att överväga. Många villor finns i och runt öns huvudstad, den traditionella spanska staden Arrecife, medan andra är längre bort på platser som den natursköna och avskild norra delen av ön. Lanzarotes officiella hemsida är ett bra ställe att forska olika platser på ön.

2 Besök webbplatser som Villa hyresgäster eller P Kelly Villas och bläddra igenom sina listor av villor i Lanzarote. Kontakta sedan en resebyrå nära dig. Om du har svårt att hitta en agent, kan du ange din adress på ASTA hemsida för en lista över lokala resebyråer. Besök eller ring agenten och fråga om villa i Lanzarote.

3 Jämför priser och funktioner i varje villa. Välj en villa som passar dina behov och är i din prisklass. Sedan besöka en eller två andra webbplatser för att hitta liknande boende. Ta del av saker som pris, plats och bekvämligheter.

4 Boka din villa när du har beslutat om en plats. Boka det med ditt kreditkort via lämplig webbplats, eller genom en resebyrå personligen eller via telefon.

Tips

  • Vissa webbplatser specialiserade på specialiserade typer av resor. Var medveten om vad varje företag erbjuder när du bokar online.
  • Om du letar efter för att engagera sig i en viss verksamhet, såsom golf eller snorkling, försöka boka en villa i en lämplig plats.
  • Förutsätt inte att den billigaste prissatta villa alltid kommer att säkerställa bästa pris. Om budgeten är ett problem, kontrollera bekvämligheter och plats. Spara pengar på mat, transport och aktiviteter kan garantera att du inte betalar mer övergripande.

  

Kommentar