Thai restauranger i Burnaby, British Columbia

May 11

Thai restauranger i Burnaby, British Columbia


Aromatiska med krydda och, om så önskas, värme, Thai cuisine terar ofta ris, nudlar och curryrätter. En typisk thailändsk måltid börjar vanligtvis med ris tillsammans med ett antal kompletterande kött- och grönsaksrätter. Burnaby, British Columbia, ligger på Kanadas sydvästkust, ligger strax norr om den amerikanska gränsen mellan Vancouver och New Westminster, enligt stadens officiella hemsida. Dess befolkning på nästan 200.000 har tillgång till sjöar, bergen - och thailändska restauranger.

green Basil

Beläget i Kingsway området i Burnaby, använder Green Basil Thai Restaurant Holy Basil som en ingrediens i nästan alla sina menyn erbjudanden som ett sätt att främja hälsa, välbefinnande och upplysning. Holy Basil, även kallad gröna blad, är en av de örter som oftast används i traditionella thailändska rätter. Green Basil serverar lunch måndag till fredag ​​och middag hela dagen. Drycker inkluderar vin, öl och andra alkoholhaltiga drycker tillsammans med Thai iste och läskedrycker. Gästerna kan smaka på kökets erbjudanden i kombinationer för två, fyra, sex eller åtta gäster. Aptitretare och soppor som finns är Tom Yum soppa och friterad tofu med hemlagad jordnötssås. Förrätter inkluderar Yum Pla Meuk (bläckfisk) sallad, Phat Phrik Groong Thaehp, en stek med kyckling, nötkött, fläskkött, räkor eller bläckfisk, och traditionell Phat Thai. Färsk frukt, stekt ris och ett antal hus specialiteter spetsa matställen. Menyn innehåller bilder av paprika att beteckna värmeintensiteten av rätter, tillsammans med bilder och beskrivningar på engelska, för att beställa lätt för oerfarna liksom veteran thailändsk mat älskare att begära sin favorit mat.

Tom Yum

Tom Yum Thai restaurang som ligger på East Hasting Street, erbjuder ett brett urval av thailändska aptitretare, sallader, nudel och ris rätter samt wok och speciella kombinationer av rätter. Restaurangen serverar röda och gröna curryrätter, och Panang med kyckling, nötkött, fläsk eller tofu serveras med sallad och en vårrulle. Förrätter erbjuds inkluderar Pad Prig Khing med nötkött, kyckling, fläsk eller tofu wokade med ingefära, gröna bönor, limeblad och chilipasta och Pad Khao Pood På vilket inkluderar ditt val av kött wokade med baby majs, champinjoner, lök och ostronsås. Bly kock Khun Yui har mer än 10 års erfarenhet av att förbereda thaimat.

Lhy Thai

Enligt Vancouver Sun, är ägare Lhy Thai Paul Eakkachaichanvet och hans hustru, Phailin, som öppnade restaurangen 1994 efter att de invandrade från Bangkok. Restaurangen Lhy Thai erbjuder ett utbud av traditionella thailändska rätter. Med endast ett dussintal tabeller, det är en liten restaurang som serverar en daglig lunch särskilda inklusive curry, satay, sallad och ris rätter tillsammans med vårrullar. På Canada.com, rapporterar en Vancouver Sun granskare att Lhy Thai är en "utan krusiduller Thai restaurang [att] rätter det ut snabbt och billigt." Lhy Thai serverar en Tom Yum Gai soppa, en grönsakssoppa och dessert rätter inkluderar stekta bananer och mango Glass.


  

Kommentar