Hur hittar jag de billigaste flygen till Shanghai?

September 10

Hur hittar jag de billigaste flygen till Shanghai?


När ekonomin kamper, är amerikaner skära ned på sina resor, ingår flygresor. Enligt New York Times, är flygbolagen tvingas att höja priserna för att kompensera för bristen på biljettförsäljning och stigande gaspriser, vilket gör det ännu svårare att hitta prisvärda biljetter att ta det semester eller resa hem du så desperat önskar. Lokalisera de billigaste flygen på marknaden kräver övning och en förståelse för hur biljett schemaläggning fungerar. Det är möjligt med forskning för att hitta det perfekt prissatta biljett till Shanghai, en modern stad på Kinas östra sjögräns. Shanghai är väl känt för sina anlagda zen trädgårdar, akrobat shower och pulserande marknader.

Instruktioner

1 Boka din flygresa så tidigt som möjligt. Flygbolaget kommer att dra nytta av desperation i sista minuten flygblad genom att höja priserna avsevärt en vecka eller två innan en flygning. Boka en internationell flygning till Shanghai åtminstone en månad i förväg.

2 Har flera visningsdatum i åtanke. Sätts på att flyga ut till Shanghai på bara ett visst datum kan ha dig att betala mer än att flyga ut nästa dag.

3 Flyga på en vardag för att undvika de priser som weekend getaway flygblad.

4 Sök priser för flera flygplatser runt din avreseort. Även flyga direkt till Shanghai Pudong International Airport och Shanghai Hongqiao International Airport kan vara mer praktiskt, kan det vara mer kostnadseffektivt att flyga till Peking, Kinas huvudstad, eller Hong Kong överföra sedan till Shanghai.

5 Sök efter flyg priser på flygbolagets officiella hemsida innan du försöker rabatt flygresesajter. Rabatterade platser som Expedia eller kajak ut ofta extra avgifter som inköp från flygbolaget direkt inte kommer att ha.

6 Flyga under en säsong där flygtrafiken är lägre, såsom månader utan större helgdagar. Sommarmånaderna juni, juli och augusti är Shanghai livligaste turistsäsongen som besökare njuta av flodkryssningar förbi arkitektoniskt lockande Pudong-distriktet. Res under höstsäsongen, med början i september, då aktiviteter och attraktioner är fortfarande öppen, men det finns färre publik.

7 Sök webbplatser som är specialiserade på resor till Kina som FlyChina.com eller USChinaTrip.com. Dessa webbplatser kan söka efter anslutande flyg till Shanghai från mindre flygplatser för att hitta ett bättre pris.


  

Kommentar