Hur man gör frukt skulpturer

January 2

Hur man gör frukt skulpturer


Att göra en frukt skulptur av dekorativt carving att utforma en bit frukt i vilken form du önskar är en enkel process nästan vem som helst kan behärska. Lägga en av dessa skapelser vid sidan av en platta som en garnering eller med hjälp av en större arrangemang för mittpunkten till en måltid kan kockar att visa sin kreativitet och genererar en rolig atmosfär för gäster.

Instruktioner

tomat Rose

1 Placera kniv på skärbräda. Välj en tomat som är fast, röd färg och utan fläckar.

2 Tvätta frukten noga och polera torrt med en mjuk trasa.

3 Placera tomat på brädan med spindeln nedåt. Noggrant göra ett grunt snitt i tomat vid punkten nästan exakt motsatt stammen. Skapa ett snitt runt denna punkt tills du har klippt nästan en full cirkel av huden.

4 Skala resterande hud från frukten tills den är helt avskalade genom att köra kniven runt frukt cirkulärt, flytta progressivt lägre när du går. Målet är att ta bort huden som ett enda stycke; om det bryter när du nästan har slutfört ta bort huden, kan du fortfarande använda tomat, så länge pausen är nära slutet. Om brottet är närmare till utgångspunkten, så ska du kasta detta försök och börja med en annan.

5 Placera cirkulär bit du skapade först på en plan yta eller i handen. Linda huden runt basen, hugg varje slinga inne i en som kom före det, så i början av tomatremsan bildar utsidan av skulpturen, medan slutet är instoppad i centrum. När du har helt insvept huden på detta sätt, bör skulpturen likna en ros.

äpple Swan

6 Använd en ren styrelse och kniv för svårare skulptur av ett äpple svan. Välj ett äpple som är symmetrisk i form utan fläckar.

7 Ta en liten bit från sidan av äpplet för att ge dig en platt kant. Placera kastas bit äpple i citron vatten för att hålla den från bryning eftersom du kommer att behöva en del av detta senare.

8 Placera äpple, skära sidan nedåt, på skärbräda. Detta äpple representerar fågelkroppen, med äpplet stam som representerar huvudet för tillfället. Visuellt uppskattning där vingarna kommer att fästa till varje sida av fågelns kropp. Från varje vinge bindningsställe, göra ett litet snitt vertikalt och sedan horisontellt för att avlägsna en liten kil del av äpple.

9 Pensla skär äpple med citron vatten för att förhindra missfärgning av frukten. Upprepa detta, skärning och borstning, tills du har skapat minst tre sammankopplade kilar på vardera sidan av äpplet.

10 Skapa vingarna genom att stapla kilarna av äpple från största till minsta längs snittet. Varje kil bör placeras ungefär 1/4 tum tillbaka från en som föregår det. Upprepa detta på den andra sidan.

11 Ta bort den ursprungliga bit äpple från citron vatten och placera den på skärbräda. Ta en liten bit från centrum, skapa en böjd effekt att imitera en svan hals och huvud.

12 Fäst halsen till kroppen av svanen med en tandpetare eller en bit tandpetare.

13 Borsta den färdiga skulpturen med citron vatten för att förhindra missfärgning.

Tips

  • Använd alltid en vass kniv och fast frukt; kombinationen av dessa två kritiska faktorer kommer att göra din färdiga skulpturen den huvudsakliga fokus är utformad för att be.Practice flera av dessa innan man lägger fram ett för första gången.
  • Vassa knivar kan vara farlig. Kapa alltid mot brädan och bort från fingrarna.

  

Kommentar