Hur man blandar varmt och kallt vatten med karamellfärg

April 22

Hur man blandar varmt och kallt vatten med karamellfärg


En livsmedels färg spelar en stor roll i hur människor reagerar på det. Människor är mycket mindre sannolikt att äta grönt bröd än de är bruna bröd. Rosa kött är tilltalande medan svart kött är i allmänhet inte. Karamellfärg är ämnen som tillsätts i livsmedel i syfte att förändra eller förbättra dess färg. Den används ofta inom livsmedelsindustrin som ett sätt att göra produkterna mer tilltalande för allmänheten att köpa. Det är lätt att mixi karamellfärg med varmt och kallt vatten.

Instruktioner

1 Fyll ett glas med kallt vatten och en med varmt vatten. Det varma vattnet kan komma från kranen eller så kan du värma den i en mikrovågsugn, vattenkokare eller på spisen.

2 Använd en pipett för att droppa karamellfärg in i varje glas. Du kan använda olika färger för varmt och kallt vatten. Du kan antingen röra färgning i eller bara använda dropper om du vill se spridningen skillnaden mellan de varma och kalla temperaturer.

3 Blanda de två glas av färgat vatten i en stor behållare som kan hålla vattnet från båda glasögon. Om du använder två olika färger för vattentemperaturen, kan du undersöka blandningshastigheterna för de två vattentemperaturer blandar ihop.

Tips

  • Karamellfärg kan vara rörigt. Bär ett förkläde och hålla vatten glasögon på en handduk kan bidra till att förhindra en enda röra.

  

Kommentar