Hur man gör en Halter Top Tutu för barn

October 2

Hur man gör en Halter Top Tutu för barn


För den lilla flickan som älskar RYNKAD klänningar och känsla som en prinsessa, är en grimma topp tutu klänning ett måste. Det bästa med dessa enkla, men bedårande tutu klänningar är att de är lätta att göra hemma utan en symaskin. Dessutom gör en tutu klänning på egen hand kan du anpassa det exakt hur du vill, med hjälp av olika färger av tyll, band och andra utsmyckningar. Vare sig det är för hennes födelsedag eller annat speciellt tillfälle, är ditt barn noga med att stjäla showen i hennes handgjorda grimma topp tutu klänning.

Instruktioner

1 Mät barnets bröst runt. Skär elastiska till denna storlek och häfta ihop ändarna tillsammans för att skapa en slinga. Prova på barnet och skär den elastiska ytterligare om det behövs.

2 Mät från barnets armhåla ner till där du vill att grimma klänning till slut. Dubbelt så mycket och skär tyll längd i enlighet därmed.

3 Skär tyll i 4-tums-breda remsor. Organisera dessa remsor i den ordning du vill att sätta dem på den elastiska om du använder flera färger.

4 Sträck resår runt ett stort, runt föremål, såsom en gigantisk pappershandduk rulle eller baksidan av en stol. Detta gör det lättare att fästa tyll till det elastiska.

5 Ta två remsor av tyll och skapa en slinga genom att samla de lösa ändarna med varandra vid en ände. Slingan kommer att vara vid den motsatta änden.

6 Lyft elastiska något och glida loopas slutet av tyll under. Placera de lösa ändarna av tyll över den elastiska och genom tyll loop för att skapa en knut på den elastiska. Justera så överskottet tyll hänger ner.

7 Fortsätt att knyta två remsor av tyll vid en tid på det elastiska bandet tills du har fyllt upp det.

8 Klipp en bit band till halva storleken på tyll längd och knyta den till den i mitten av den elastiska på samma sätt som du knöt tyll. Detta är för halterneck.

9 Försök tutu grimma klänning på ditt barn och knyta sidenband runt halsen. Klipp överskottet bandet bort så det är inte alltför länge, men tillräckligt länge för att knyta den i en rosett runt nacken.

Tips

  • Limma eller sy dekorativa silke blommor till resår för extra inredning.
  • Linda sidenband runt tyll knutar på den elastiska om du vill ha en satin kant utseende genom att gå över och under knutarna med sidenband.

  

Kommentar