Nice Hotell i Ocean City, MD

August 16

Nice Hotell i Ocean City, MD


Ocean City, Maryland, ligger i Maryland län Worcester. Ocean City är på kusten av Atlanten och är känd för sina vita sandstränder, vilket gör det till ett populärt semester och resort destination. Staden har flera hotell som erbjuder trevligt boende.

Princess Royale

Prinsessan Royale är ett havsnära hotell och resort av Coastal Highway i Ocean City. Alla hotellets 310 två rum sviter erbjuder 32-tums LCD-TV med premium-kanaler, privata balkonger, trådlöst internet, och fullt utrustade kök med diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och stor kyl med icemakers. Du kan också njuta av en olympisk inomhuspool, en palm domstol atrium café, en på plats hälsoklubb, badtunnor och bastu, en fyra våningar havet atrium och ett fullt utrustat businesscenter. Hotellets läge vid havet gör att gästerna att njuta av stranden aktiviteter såsom simning, surfing och sola bara en kort promenad från hotellet. Utomhushotellparkering passar alla fordonstyper, och barn under 12 år bor på hotellet gratis med en vuxen. Husdjur är inte tillåtna.

Princess Royale
9100 Coastal Highway
Ocean City, MD 21842
800-476-9253
princessroyale.com

Clarion Resort Fontainebleau Hotel

Clarion Resort Fontainebleau Hotel är ett lyxigt hotell på Ocean City stranden. Alla hotellets rum har mikrovågsugn, kylskåp, kabel-TV med filmer på rummet, balkong och gratis trådlöst internet. Hotellet erbjuder också en uppvärmd inomhuspool, parkeringsservice, gratis dagstidningar och en på plats gym, bastu och bubbelpool område. Dessutom är hotellet hem till Ocean Club Nattklubb, där gästerna kan njuta av levande musikunderhållning med lokala band. Hotel parkering rymmer alla fordonstyper, och husdjur är tillåtna i utsedda rum.

Clarion Resort Fontainebleau Hotel
10100 Coastal Highway
Ocean City, MD 21842
410-524-3535
clarionoc.com

Hilton Suites Ocean City Oceanfront

Hilton Suites Ocean City Ocean hotell är en lyx, svithotell på 33rd Street och Oceanfront. Alla hotellets rum har 32-tums platt-LCD-TV, fullt utrustade kök som innehåller mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp och ugnar, överdimensionerade havet balkonger och trådlöst internet. Hotellet erbjuder också gäster ett fullt utrustat businesscenter, en utomhuspool, en spelhall och övervakad tvättjänster. Dessutom är hotellet inom gångavstånd från Jolly Roger Amusement Park, där gästerna kan njuta av berg-och dalbana rider, nöjespark spel och parkens berömda 1952 Jolly Roger Express-tåget. Hotel parkering rymmer alla fordonstyper. Husdjur är inte tillåtna.

Hilton Suites Ocean City Oceanfront
3200 North Baltimore
Ocean City, MD 21842
410-289-6444
hilton.com


  

Kommentar