Hur besöka Red River Gorge i Kentucky

July 26

Red River Gorge är en av Kentucky största naturskatter och är en del av Daniel Boone National Forest. Ligger i östra och centrala Kentucky, erbjuder Red River Gorge park camping, vandring, jakt, cykling, vacker natur och äventyr. Gorge har också blivit en populär plats för klättrare.

Instruktioner

1 Var kommer du väljer att bo i Red River Gorge? Det finns gott om värdshus, såsom Red River Gorgeous, i och runt parken, eller du och en grupp vänner kan hyra en Red River Gorge hytt. Om du vill grov det är tillgängligt för camping tillgänglig mark. Planera din logi i förväg.

2 Vandra upp till Natural Bridge och stå 65 fot över hela världen. Den officiella Red River Gorge hemsida kallar det "förmodligen den mest besökta båge i Kentucky," av vilka det finns 150 i Red River Gorge ensam. När du är på toppen av det, är det lätt att se varför. Vandringen är inte lätt; många trappor är inblandade. Det är dock en av de mest tillfredsställande attraktioner i Red River Gorge. Andra geologiska formationer att checka ut när du är på Gorge: Chimney Top, Double Arch, Creation Falls, Rock Bridge, Pinch 'Em Tight.

3 Huvud på över till Miguel s Pizza för middag eller lunch. Inte långt från interstate, har Miguel Pizza tjänat trogna Kentucky bergsklättring kontingent till år. Maten är utsökt och platsen är praktiskt. Om du är en klättrare, kan du tälta rätt i Miguel bakgård för billig.

4 Kentucky River Gorge har hundratals miles av stigar. Var noga med att kolla in kartor över lederna på nätet, så att du kan förberedas för din Red River Gorge vandringsäventyr.


  

Kommentar