Sätt att göra om en T-shirt

June 8

Sätt att göra om en T-shirt


T-shirt är en avgörande del av den amerikanska garderob. I själva verket, enligt en undersökning av Russell Corp., en ledare i T-shirt industrin, 62 procent av amerikanerna äger mer än 10 t-shirts. För att inte nämna att 92 procent av T-tröja ägare citerar en "favorit" bland deras samling. Med så många T-shirts flyter runt, är det inte konstigt att människor åter dekorera och åter ändamål dem i olika klädesplagg.

målarfärger

Hantverk butiker bära föremål såsom puff och blänker målar speciellt framtagen för att ansluta sig till tyg. Skriv ut din favorit mönster och peta små hål längs alla de linjer som utgör bilden av detta mönster. Placera mönstret i T-shirt och sedan använda dina färger för att spåra över mönstret skapar en kontur av bilden eller texten. Ta utskriften, sedan fylla i mönstret med puff och glitter färger som du väljer. Till exempel, om du skapar en semester puff färg T-shirt, skriva ut en bild av en julgran, och peta små hål i linje med ett träd med ett stift, sax eller syl. Placera detta mönster på skjortan, sedan sandskädda över den med färgen som du väljer. Dekorera resten av din julgran T-shirt genom tillsats av små prickar som liknar ljus och något större färgade bollar som liknar julgransprydnader.

Skärande

Vissa T-shirts få en "sliten" eller "vintage" ser genom att skära ut kragen eller ärmar. Varför? Eftersom tiden dessa delar av T-shirt kan slita av regelbunden slitage. Dessutom, om du föredrar en lösare passform, ta bort ränder från halsen eller armar kan ge en mer bekväm passform. Med användning av en sax, skär vertikalt in i sömmen längs baksidan av nacken-line. Bara göra ett snitt över sömmen och inte djupare in skjortan. Använda sömmen av halslinjen som en guide, skär runt hela oval tills halsen är klar bort. Gör samma uppgift på armarna. Huruvida det finns elastiska eller helt enkelt sydda sömmar, gör bort plagget lösare i respektive plats. Du kanske vill använda en frans medel till tyget för att hålla den från unraveling där det skars. Efter tvättning, är kanterna naturligt curl och T-shirt redo att bära med en mer "avslappnad" eller "vintage" utseende.

Blekning

Blekning ger T-shirts en urblekt look längs det område som kommer i kontakt med blekmedel. Detta gör det möjligt att avtryck bilder eller ord på någon T-shirt i din samling. Efter att ha valt en T-shirt, inköp vinyl med en klibbig baksida. Skär vinyl i vilken form eller bokstäver du önskar. Lägg ut T-shirt och placera några gamla trasor eller handdukar mellan framsidan och baksidan av skjortan. Detta stoppar blekmedel från att nå baksidan. Lägg ut dina bilder eller bokstäver över T-shirt. Med hjälp av en svamp fuktad med blekmedel, torka över bilderna eller brev. Skölj skjorta i kallt vatten för att stoppa blekningsprocessen och sedan placera i torktumlaren omedelbart. När du tar bort den från torken, kommer din blekt T-shirt visar bilderna eller bokstäver du har placerat tvärs. Du kan också upprepa processen för baksidan av skjortan.

Knappar och Lace

Knappar och spets kan du cinch eller binda upp en förändrad T-shirt som har skurits. Leta upp ett mönster som kräver att du klippa din T-shirt på ett sätt där de två halvorna i främre eller bakre behöver säkring. Till exempel, för en sexig mag- och klyvning-blottar T-shirt, lokalisera ett mönster som instruerar dig att klippa en triangel form från basen av T-shirt på ena sidan till bröstbenet området och tillbaka ner på andra sidan. Upprepa triangeln klipp från halsen tillbaka mot bröstbenet området och backa upp den andra sidan så att T-shirten är endast fäst med en liten bit av materialet i mitten. Skär material som håller skjortan samman i fronten och sedan skapa en knapp-hål på ena sidan och sy en knapp på den andra för att stänga skjortan runt kroppen. För spets, helt enkelt se till att det finns slitsar på varje sida av öppningen där spetsar är uppträdda och slutligen bundna att säkra skjortan. Mönsteridéer för knapp och spets är oändliga och du kan experimentera med framsidan, baksidan och även sidorna av skjortan.


  

Kommentar