Hur får man en mer Orangey Tan

November 17

Hur får man en mer Orangey Tan


Själv garvare kan ge huden en varm glöd utan att utsätta den för farorna med ultravioletta strålar, enligt Mayo Clinic. Brun utan sol produkter kommer i krämer, geler, lotioner och sprayer. De flesta själv garvare innehåller dihydroxiaceton, DHA, som reagerar med döda hudceller i det yttersta lagret av huden för att kortfattat mörkare hud. Du kan använda så mycket eller så lite produkt som du vill uppnå önskad färg.

Instruktioner

1 Exfoliate med en svamp och tvål. Det är viktigt att bli av med din döda hudceller, så garvning produkt går på jämnt, enligt Mayo Clinic.

2 Applicera en brun utan sol lotion generöst över hela ansiktet och kroppen. Har någon hjälpa dig med out-of-nå områden såsom ryggen. Tvätta händerna omedelbart efter applicering av brun utan sol.

3 Vänta cirka 15 till 20 minuter för själv sol att torka för att säkerställa att det inte blir på någon av dina kläder. Applicera sedan bronzer med en stor fluffig borste i ansiktet och kroppen, med fokus på områden solen träffar naturligt såsom din axlar, bröst och panna.

4 Behåll din färg genom att tillämpa själv sol varje par dagar på samma sätt som du gjorde i början.


  

Kommentar