Boston Tech Högskolor

March 1

Boston Tech Högskolor


Boston, Massachusetts är väl känd för att hysa några av de mest kända institutioner för högre utbildning i landet, men Boston har också flera special fokus och tekniska högskolor som erbjuder utbildning inom olika områden, bland annat konst, arkitektur och musik.

Benjamin Franklin Institute of Technology

Grundades 1908, är Benjamin Franklin Institute of Technology genomsyrad av historia. Ligger i stadsdelen South End i Boston, var detta privata, teknisk institution inrättas enligt bestämmelserna i Benjamin Franklin vilja. Idag BFIT erbjuder 15 certifikat, associera-examen och kandidatexamen program på flera områden, bland annat arkitektonisk, datorteknik och ögon bistå. Studenter kan delta i en mängd olika program för studerande aktiviteter, inklusive elevråd och The Green Club. Högskolan har också en män fotbollslag. Bostäder är endast tillgänglig för ett begränsat antal elever. Med utbildningar anpassade för att hålla jämna steg med de förändrade krav olika teknikrelaterade områden, det finns en hög sysselsättningsgrad för BFIT akademiker.

Benjamin Franklin Institute of Technology
41 Berkeley St.
Boston, MA 02116
617-423-4630
bfit.edu

Wentworth Institute of Technology

Wentworth Institute of Technology erbjuder 15 kandidat utbildningsprogram. Grundades 1904, var Wentworth etablerad från medel testamenterade från dödsboet efter en Boston affärsman. Med en elevkår av ca 4000, erbjuder WIT karriärfokuserade utbildningar inom områden som arkitektur, ledning, inredning och datavetenskap. Residence hallar och en elev quad på en traditionell campus hjälp karakterisera Wentworth. Högskolan har cirka 40 klubbar och organisationer, samt division III athletic program. Wentworth karriärtjänster avdelning hjälper både seniorer och alumner med karriärplanering och arbetsförmedlingar.

Wentworth Institute of Technology
550 Huntington Ave.
Boston, Massachusetts 02115
617-989-4590
wit.edu

Massachusetts College of Art and Design

Massachusetts College of Art and Design, som öppnade 1873, erbjuder cirka 40 kreativa industrirelaterade utbildningar. Massart erbjuder forskarutbildning utöver dussintals kandidat utbildningsprogram. Film / video, industriell design och fotografi är bara några av skolans tekniska majors. Massart har en ny bostad hall och ett utökat studentcentrat, och skolan syftar till att bygga anläggningar för att möta miljökrav hållbarhets. Studenter deltar i projekt för att berika det lokala samhället med tekniken, såsom designa busskurer och skulpturala stängsel.

Massachusetts College of Art and Design
621 Huntington Ave.
Boston, MA 02115
617-879-7000
massart.edu


  

Kommentar