Baddräkter att dölja Tummy

June 10

För vissa är baddräkt handla en källa till oro, men det finns inget att oroa sig för. Baddräkter finns i en mängd olika former, färger och storlekar som smickrar varje kroppstyp, om du vill dölja magen eller förlänga utseendet på benen. När du handlar, finns det några saker du kan söka för att få den bästa kostym stil för din form. För dem som vill dölja magen området, det finns gott om stilar och accenter att se upp så du känner stor i nästa färg.

Skära

Leta efter badkläder som drar uppmärksamheten bort från problem område. Ett imperium skuren baddräkt accentuerar midjan, avleda uppmärksamheten från magen. Den cinching i övre mitten av dräkten, direkt under bysten, ligger runt den smalaste delen av kroppen och uppmärksamhet kommer omedelbart att gå till den del av dräkten. En tankini-stil passar är en som kommer att dölja magen området. Den tankini har en bikini botten med en tank-stil topp och sedan toppen sträcker sig ned till bara något över toppen av bikini bottnar, visas magen minimeras när du har möjlighet att se den lilla mängd hud, i motsats till ingen hud i ett stycke eller för mycket hud i en bikini.

Färg

Färg blockering, som uppstår när olika solida färger sys ihop, hjälper kamouflage magen området och dra ögat bort från oroshärdar. Ett sätt att minimera uppkomsten av magsäcken är att välja en baddräkt som har två olika solida färger som sytts ihop, med en mörkare färg på den nedre delen av dräkten och en ljusare färg ovanpå. Mörkare färg minimerar magen området medan den ljusare färgen fungerar i att dra uppmärksamhet till den övre delen av kroppen.

accenter

Accenter hjälpa till att minimera problem områden samtidigt lägga detalj till en kostym. Ruching, som är tyg sys ihop för att skapa ihopklumpning, lägger textur till en kostym och täcker områden som mage. Övriga tillbehör, som ett bälte på ett stycke, ge din kropp en timglas look samtidigt minimerar mitten. För att undvika ser hård i ett stycke, leta efter en kostym som cinches mitten antingen med ett bälte eller ruching teknik.

kontrollpaneler

Köp en baddräkt med en inbyggd kontrollpanel som hjälper slät och minimera problem områden. Kontrollpaneler används ofta för att GÖRA SMÄRT ryggen, magen eller skinkor området och komma i kostym med en mängd olika färger och former. Panelerna är oftast gjorda av spandex, vilket gör att dräkten att GÖRA SMÄRT dig i alla rätt områden.


  

Kommentar