Hur man hyra en bostad vatten maskin

September 18

Hur man hyra en bostad vatten maskin


Att hyra en vattenmaskin är ett bra sätt att hålla färskt, kallt vatten i ditt hem eller arbetsplats. Många vatten leverans företag kan du hyra maskinen så länge du har en leveransplan på plats. Med hjälp av en vattendispense maskin kan vara billigare än att köpa vatten på flaska i andra former.

Instruktioner

1 Kontakta en vattenleverans företag som Ice Mountain eller Hinckley Springs. Dessa två företag är bland de mest populära, men många städer har också lokala vatten leverans företag.

2 Välj en vattenleveransplan. Planen kommer att beskriva hur många liter vatten du vill levereras till ditt hem eller arbetsplats och hur ofta.

3 Välj din hyra vattenutrustning. Utrustningen är baserad på den typ av anläggning vattnet levereras till, såväl som de önskade funktionerna hos den vattenkylare. Vissa vattenkylare komma med en varm och kall funktion, medan andra bara har en kallvatten funktion.

4 Underteckna ett hyreskontrakt med vatten leveransföretag och skicka din första månadens betalning. De flesta företag kommer att fakturera dig en månad i förväg. Dock kan vissa företag vill att du ska betala i förskott för den tid ditt kontrakt. Dessutom kan du vara skyldiga att lämna en kontant deposition. En deposition skyddar företaget om vattenkylaren skadas.


  

Kommentar