Ta reda på om en Zucchini är mogen

June 13

Ta reda på om en Zucchini är mogen


Zucchini är en medlem av squash familjen och kan vara en läcker tillägg till nästan alla sommar maträtt. Om du någonsin behövt välja zucchini på en livsmedelsbutik eller producera monter, bör du veta hur man avgöra om zucchini är mogen. Oavsett om du är en expert i köket eller bara experimentera med nya grönsaker, lära dig vad du ska leta efter att veta när en zucchini är mogen.

Instruktioner

1 Leta efter en enhetlig grön färg som omfattar hela zucchini.

2 Leta efter zucchini som är sex till åtta inches i längd.

3 Välj zucchini som är ganska fast och inte alltför mjuk. Det ska kännas något mer flexibel än en gurka, men inte mycket. Undvik mjuka zucchinis eftersom mjukhet är ett tecken på att de kommer att vara oätliga mycket snart. Plocka mjukare om du planerar att göra zucchini bröd, dock.

Tips

  • Välj zucchinis som inte har någon blåmärken eller suddning. Liksom de mer traditionella squash, kommer zucchini gå dåligt mycket snabbt när huden har brutits.
  • Smaktest flera storlekar av zucchini för att se vilka du gillar bäst. Vissa människor gillar mindre zucchini, medan andra som större. Om du plockar dem från din trädgård, prova en mindre och en större och se vilken du gillar bäst. Om du väljer en i affären, plocka de största du kan hitta.

  

Kommentar