Vad gör jag packa för en Alaska Cruise?

January 10

Vad gör jag packa för en Alaska Cruise?


Alaska är en populär kryssningsdestination eftersom du kan se ett antal hamnar i en resa. När du är klar, du vet att du kommer att ha samma boende varje natt som du bege dig till din nästa anhalt. Du kommer att behöva packa noga för att få ut det mesta av din Alaskan kryssning. Detta innebär att veta vilken typ av kläder och accessoarer för att få. Detta kommer att hjälpa dig att undvika sjunkande känsla av ombord på fartyget och plötsligt inser att du har glömt en viktig punkt.

Kläder

Temperaturer i Alaska under kryssningssäsongen, som sträcker sig från maj till september, sträcker sig från 54 till 74 grader under dagen. Det kan vara regnigt och dimmigt under sommaren. Du bör packa kläder du kan lager och vattentäta jackor. Ta varma strumpor och skor som kommer att hålla upp under våta förhållanden. Ta med en kappa, varm mössa och handskar om du tänker göra utflykter där du kommer att stöta kalla, snöiga förhållanden, som besöker glaciärer.

Tillbehör

Ta solglasögon med UV-skydd för att skydda dina ögon från solen. Du kommer också att behöva dem för bländning om du går på utflykter i snöiga områden. Kikare hjälper dig att upptäcka djurlivet ombord eller på land, och titta glaciärer från kryssningsfartyget. Förutom en kamera, få massor av extra batterier och minneskretsar. Du kanske kan köpa dem på fartyget och i hamn, men priserna kommer typiskt att vara hög. Om du kommer att göra utomhus utflykter såsom ridning eller forsränning, packa insektsmedel.

hytt Items

De flesta kryssningsrederier som seglar till Alaska ger dig grundläggande toalettartiklar i din hytt. Vissa kommer att ge endast tvål och schampo, så ta din egen balsam. Du troligtvis kommer att behöva ta med egen tandkräm, deodorant och liknande poster. Packa en over-the-dörr skohållaren och använda den för att lagra små föremål om lagringsutrymme är begränsat. Kryssningsfartyg badrum luktar ofta inaktuella, så packa ett rum air freshener för att ge det en behaglig doft.

Pengar

De flesta kryssningsrederier tillåter dig att sätta ett betalkort på filen och ladda ombord inköp och utflykter till dina ombord konton. Vissa kan även du ladda besättningsmedlemmarnas dricks. Du kommer fortfarande att behöva ett sätt att göra inköp på portarna. Kontanter kommer att vara nödvändigt att köpa små föremål eller spets utflykt guider. Dock bör du använda ett kreditkort så ofta som möjligt. Detta ger dig möjlighet att bestrida avgifter om det finns ett problem, och ditt ansvar för bedrägliga avgifter är begränsad till $ 50 om kortet försvinner eller blir stulen. Bär dina pengar och kreditkort i en hals plånbok instoppat i din skjorta. Detta är svårare att stjäla än en plånbok, handväska eller midjeväska.

Dokument

Ta alla handlingar som tillhandahålls av kryssningsrederi, liksom bestämda poster för identifiering. Beroende på var du går ombord, kan dessa inkluderar din körkort, en bestyrkt kopia av din födelsebevis eller pass. Om du inte tar rätt pappersarbete, kan du inte få gå ombord på fartyget.


  

Kommentar