Hur man gör Butter Cream Icing för tårta och muffin Decorating

November 17

Hur man gör Butter Cream Icing för tårta och muffin Decorating


Söt och välsmakande, butter glasyr mycket mångsidig. Du kan använda den för att frost kakor, muffins och kakor, och använda den för att göra dekorationer så som rosor. Eftersom det är lätt att arbeta med, kan du ändra glasyr konsistens beroende på objektet som du dekorerar. Detta recept kommer att göra ca 8 koppar glasyr, vilket är tillräckligt för att täcka och dekorera en 50-bit rektangulär kaka eller åtminstone 36 muffins.

Instruktioner

1 Vispa ihop 2 koppar matfett och två koppar smör eller margarin med en kraftig mixer. Detta är basen för din frosting är förkortning för struktur och smör är för smak. Ju hårdare du kan piska glasyr, gräddersättningsmedlet det kommer att bli.

2 Tillsätt 2 pounds av florsocker till blandningen. Börja slå detta långsamt, så du behöver inte göra en enda röra.

3 Tillsätt 1 tsk. av din valda arom och maten färg, om så önskas, när det är allt strösocker är fuktig och införlivas matfettet.

4 Vispa glasyr på en mycket hög hastighet för fyra eller fem minuter tills det är mycket fluffig.

5 Ändra konsistensen beroende på hur du kommer att använda glasyr. För glasyr kakan kommer du vill ha en tunnare konsistens, så lägg en fjärdedel kopp vatten och sedan en matsked vatten i taget, tills den faller från vispen. För att göra rosor eller andra formade godis för att dekorera, lämna det tjockare, men tunn nog att du kan trycka den genom en glasyr väska.

Tips

  • Öva med olika isbildning konsistenser. Glasyr kakan och skriva tar tunnare glasyr. Saker som behöver stå upp, rosor, gräs och andra blommor, behöver tjock konsistens. Stjärnor, och blad som kommer att lägga platt behöver en medelkonsistens.
  • Speciellt öva skrivande.
  • Gör inte glasyr för tunt eller det kommer att bli en glasyr.
  • Om isbildning drar på kakan när du glasyr det är grädden för tjock.
  • Om isbildning flödet håller bryta medan du skriver, är grädde för tjock.
  • Om dina rosor vissnar, är grädden för tunt.

  

Kommentar