Hur man Färg ögonbryn med Kool Aid

July 17

Hur man Färg ögonbryn med Kool Aid


Om du letar efter en iögonfallande uttalande kanske du vill prova några röda, blå eller gröna ögonbryn. Food and Drug Administration avråder att använda hårfärgningsmedel till färg ögonbrynen eftersom starka kemikalier potentiellt kan skada ögonen. En mycket säkrare alternativ är att använda Kool Aid att färga dina ögonbryn. Kool Aid är också billigare än hårfärgningsmedel, och det tvättar ut mycket snabbare.

Instruktioner

1 Gnid lite vaselin på huden kring ögonbrynen. Detta kommer att göra det lättare att ta bort någon Kool Aid som kan hända att få på huden.

2 Häll två påsar av Kool Aid (i önskad färg) i en skål och släppa vatten i skålen gradvis. Rör pulvret med en sked som du släpper vattnet tills du bildar en tjock pasta.

3 Tillsätt en droppe balsam till pastan och rör ner den i blandningen. Balsam hjälper håret på brynen för att absorbera färgen bättre.

4 Sätt dina händer i ett par skyddshandskar för att hålla händerna från att bli färgade.

5 Doppa en bomullstuss i pastan och tillämpa den på dina ögonbryn. Gnid pastan försiktigt med bomullspinne.

6 Klipp två små bitar av plastfolie som är något större än dina ögonbryn. Tejpa bitar av plast över ögonbrynen för att hålla pastan på plats.

7 Låt Kool Aid på ögonbrynen för upp till åtta timmar.

8 Ta bort plast och tejp.

9 Skölj ur ögonbrynen. Håll ögonen stängda när du gör detta för att undvika irritation. Klappa ögonbrynen torrt med en ren trasa som du inte har något emot eventuellt färgning med Kool Aid.


  

Kommentar