Hår Volym Produkter

July 17

Vissa människor har turen att födas med tjockt hår. Några som inte försöker retas, väver hår eller få frisyrer som skapar utseendet på volymen. Den negativa sidan av dessa lösningar är att retas skadar håret, vävar är dyra och hårklippning växa ut. En lösning som kan arbeta utan att orsaka skada eller kräva touch ups är att använda schampo och andra produkter för att göra håret ser mer omfattande.

Schampo och balsam

Schampo och balsam kan göra mer än att få håret rent, som att lägga till kropp eller öka volymen. Volumizing schampo och balsam, som de kallas, kan variera i pris från överkomliga för löjligt. Högre från schampo är inte signifikant bättre än vad den genomsnittliga personen kunde köpa i apotek. Till exempel; ett test gjort av Good Housekeeping Institute visade att Suave Professionals förstärka schampo, som säljs i mars 2011 för ca $ 2, ökade hår volym med 17 procent. Matrix Amplify Volumizing System Color XL Shampoo ökade hår volym med 22 procent, men det kostar nästan fem gånger mer.

Mousse

Schampo och balsam är inte de enda hårvårdsprodukter som kan göra håret ser omfattande. Hår mousse kan också användas för att hjälpa tunt hår ser tjockare och fylligare. Som med schampo och balsam, kan håret mousse varierar i pris från rimligt att dyra. Suave gör också en Volumizing mousse, som säljer för ungefär $ 3 per 7 oz. flaska på Target. En 6,7 oz. flaska Paul Mitchell Sculpting Foam Extra Body Mousse säljs för $ 20.

Hårspray

En annan vanlig hårvård produkt som kommer i hår Volumizing sorter är hårspray. Volumizing hårspray, schampo, balsam och mousse kan köpas i apotek, varuhus, skönhetssalonger eller on-line. Walmart, till exempel, bär Pantene Pro-V Fine Hair Style berörings volym Flexibel Hold Hairspray. En 8,5 oz. kan kostar mindre än $ 4. En 3,4 oz flaska Paul Mitchell Volumizing Spray säljer för lite under $ 10 på Amazon.com.

Slutsats

Hår volymprodukter fungerar bra för både män och kvinnor. De är mer ekonomiska alternativ än vävar, mer praktiskt än hårklippning och mindre skadliga än retas. Om en person är på en stram budget eller har pengar att bränna, kan han hitta en kvalitet hår Volumizing produkt för att passa sin budget.


  

Kommentar