Hur övergången Pensionerad Racing Greyhound hund i hem med barn

March 17

Hur övergången Pensionerad Racing Greyhound hund i hem med barn


Pensionerad racing greyhound hundar gör underbara inomhus husdjur, och många gör mycket bra i hushåll med små barn. Vinthundar är mild hundar som är allmänt undergiven, så aggression är inte en fråga för dessa hundar. Men för att garantera säkerheten för både dina barn och din vinthund, måste du vidta åtgärder för att se till att övergången går smidigt. Tänk på att din vinthund har aldrig utsatts för barn innan.

Instruktioner

1 Ta ditt barn med dig till greyhound undsättning. Medan många vinthundar kommer att göra fint i ett hus med barn, vissa inte. Innan du överväga att anta en särskild vinthund, introducera dina barn till greyhound och titta på hundens reaktion. Många vinthundar har aldrig sett ett barn innan, så att du kan inte förutse en viss hundens reaktion att träffa ett barn.

2 Ställ in en låda i vardagsrummet. Eftersom pensionerade racing vinthundar har tillbringat större delen av sitt liv (över 20 timmar per dag) i lådor, de ser sina lådor som deras "säker plats." Genom att placera lådan i vardagsrummet, kan hunden observera dina barn från säkerheten i sin låda. När han iakttar dina barn kommer greyhound lära sig att barnsliga beteende är inte aggressiv mot honom.

3 Instruera ditt barn att lådan är tabu. Lådan fungerar som vinthund tillflykt när dina barn får alltför högt eller skrämma hunden. Dra sig tillbaka till sin låda är greyhound sätt att säga att hon behöver lite tid ensam.

4 Mata greyhound i sin låda. Även den mildaste hund kan bli aggressiv när någon närmar honom medan han äter. Genom att mata greyhound i sin låda, du minimera risken för ett barn att störa hunden medan han äter.

5 Håll dig borta från greyhound när han sover. Vinthundar skrämma ofta när därefter väcks, och de kan reflexmässigt snap som följd. Ett barn kan oavsiktligt bli biten om han stör en sovande vinthund.

6 Övervaka barnen och greyhound när de är tillsammans. Detta är för säkerheten för barnen samt hunden. Tills du är säker på att dina barn vet hur man behandlar hunden med respekt och att hunden inte kommer att bli aggressiv, hålla ett vakande öga på deras samspel.


  

Kommentar