Hur man Pickle Rökt polska korv

June 22

Hur man Pickle Rökt polska korv


Betning är en metod för matbevarandet med användning av vatten, salt och vinäger. Du kan pickle rökt polska korv att bevara kött och ingjuta den med en syrlig och kryddig smak. Inlagd rökt polska korven kommer att hålla i mer än fem år i en steril murare burk. Beredning av betningslösningen och inleda processen kräver cirka 25 minuter från början till slut. Pickle korven minst två dagar innan du planerar att tjäna det för att ge tid för den sura vätskan att penetrera kött.

Instruktioner

1 Kombinera 3 dl vatten, 5 koppar destillerat vit vinäger, 2 msk. salt och 1/8 cup skivas jalapenos i en stor gryta. Ställ stor kastrull på medelvärme på en spis och föra betningsvätska till en rullande koka.

2 Skiva fyra rökt polska korvar i fyra delar med en vass kniv och plats i en 2-liters steril murare burk. Om korvtalen är för stora, skära ner dem att passa i burken.

3 Häll kokande betningsvätska över den polska korven noggrant. Sluta när vätskan täcker toppen av korv, ca 1/2 tum från kanten av burken.

4 Tillslut burken och placera i en mörk och sval plats att låta korven pickle. Låt burkarna stå i minst två dagar innan du öppnar för att tjäna.

Tips

  • För att förhindra kontamination, använd en ren gaffel när du hämtar en korv från burken.

  

Kommentar