Gör-det-själv Bouffant Frisyr för långt hår

December 16

Drömmer du om en elegant, lätt att uppnå frisyr för långt hår? Den Bouffant kan bara vara svaret att förvandla dina långa, sorglösa lås i en respektabel, konservativ frisyr. Genom att följa några enkla steg kan du också snabbt nå frisyr som bars av de eleganta Jackie Kennedy Onassis under 1960-talet.

Produkter och material

Du kommer att behöva en borste och en svans kam med fina tänder. Du måste också ha hästsvans innehavare, hårnålar och sektions klipp. Dessa kommer att hålla håret snyggt och delas, vilket är en viktig komponent för att uppnå en jämn, put tillsammans stil. Du kanske också vill ytterligare hårspännen eller dekorativa tillbehör för att framhäva bouffant stil när du är klar. Du kommer att behöva en locktång att styla framstyckena förutom en stark håll hårspray. Bumble and Bumble gör en stor styling spray som även ger glans och fukt till håret.

Skapa frisyr

Den Bouffant stil enklast uppnås om du börjar med rena, torra, rakt hår. Börja med sektionering av håret i bitar. Du kommer att vilja dra en del av håret horisontellt över huvudet, från öra till öra. Dra den bakre delen i en hästsvans och dela den främre delen i en naturlig del. Använda svansen kam, retas din hästsvans genom att hålla upp och kamma ner mot rötterna. Använd borste för att släta över det översta lagret av hästsvans, lämnar retad hår på undersidan. Detta är vad som ger den bouffant dess volym och samtidigt bibehålla en jämn stil.

Samla ponny svans i ena handen med den släta skiktet kvar på toppen, och stoppa ändarna under med ett avsnitt klipp. Vänd klippt hästsvans framåt och vrid i en hästskoform. Sedan vända hästskoform tillbaka över och stoppa tillsammans för att skapa en rundad form. Detta är den enda riktigt komplicerad del av processen, men du kan oftast känna dig igenom genom att göra en visuell kontroll när du går. Du bör gradvis se en bikupa form bildas. När du har uppnått en rundad form, säkra sidor med hårnålar.

Nu kan du gå till de främre delarna av håret. Ta en stor del av håret skildes på höger sida och spraya det tungt med spray-on produkt. Jämna sektionen uppåt på en 45-graders vinkel så att det sveper runt bulle i ryggen. Stoppa ändarna i bulle och säkra med en tung stift. Upprepa samma process på vänster sida. När Bouffant har monterats kan du använda locktång att krypa och styla den lilla återstående delen som ramar in ansiktet.


  

Kommentar