Hur man mörkare hår snabbt utan Dye

December 21

Hur man mörkare hår snabbt utan Dye


Vanliga hårfärger och henna innehåller ofta kemikalier och metaller som kan skada håret i det långa loppet. Med hjälp av naturliga lösningar för att mörkare hårfärg kan du inte bara undvika eventuellt skadliga ämnen, men att använda miljövänliga alternativ. Ämnen såsom kaffe, svart te, mark kakao och salvia arbete naturligt färga håret.

Instruktioner

En brygga en stark kanna svart te, antingen med lös te eller två eller fler tepåsar i kokande vatten. Anstränga. Låt det svalna helt innan till håret. Låt te blöt i en timme innan tvätta bort.

2 En blandning av yoghurt och en tesked av malt kaffe. Rör denna blandning i en kopp kallt starkt bryggt kaffe. Applicera blandningen till håret och låt det sitta i ungefär en timme innan skölja av.

3 Blanda halv ditt schampo med marken, osötat kakao. Lödder blandningen i håret som du skulle vid normal schamponering. Gör detta dagligen för att behålla din mörka hårfärg.

4 Lägg till en kopp torr salvia i 2 koppar kokande vatten och låt det sitta i minst 8 timmar. Applicera i håret och låt blandningen sitta tills håret är torrt. Skölja av.


  

Kommentar