Bee Cake Decorating Ideas

August 26

En "bi" kaka är en ny idé för trädgårdsmästare eller friluftsentusiaster och är säker att ljusna någon dag. Bee kakor erbjuder dig en chans att spela med färgglada glasyr. Var kreativ och lägga färgade slip socker för att göra din kakor gnistan eller svart lakrits piskor för att likna antenner. Kakorna kan göras i små eller stora; bee muffins erbjuder ett enkelt sätt att vara kreativ.

bikupa Cake

Stack två till tre tårtor, lägga glasyr mellan varje lager. Använda en kniv för att trimma kanterna på baka till en kupolform med den minsta skikt på toppen. Frost på utsidan av kakan i en Ijusbrun eller gul glasyr. När det är frostat, köra en kniv runt sidan av kakan för att skapa linjer. Köpa bee dekorationer från en kaka leverans butik och hålla dessa på utsidan för att göra en bikupan.

Sunflower Cupcakes

Baka dina muffins och sedan göra eller köpa gula och svarta kaka glasyr och bi dekorationer. Skapa en svart cirkel för påfrysning i mitten av muffins. Flytta bakelse väska eller glasyr röret från centrum till kanten för att bilda kronblad solros. Fortsätt tills hela cupcake är frostat. Placera bee dekorationer på toppen av blomman för att simulera ett bi vilar i en solros.

Bee Cake

Baka en liten rund kaka och en stor rund kaka. Trimma den stora till en oval form och placera den på en tårta ombord. Placera liten kaka nära det övre vänstra hörnet av kakan för att bilda en bi huvud. Frost kakan i vitt, svart och gult glasyr och dra ben och vingar på kakan ombord med hjälp av glasyr,

Bee Cupcakes

Baka muffins och sedan frost omkring tre fjärdedelar av var och en med omväxlande band av svart och gul glasyr. Frost resterande del i vit glasyr. Lägg till svarta prickar för ögonen; rita vita vingar över bee kropp. För extra kreativitet, dekorera vissa muffins som blommor och andra som bin.


  

Kommentar