Hur man kan förstå de positiva hälsoeffekterna av get ost

October 31

Getost har en härligt syrlig smak och är bra för dig också. Här är de hälsomässiga fördelar av getost.

Instruktioner

1 En resa till en ost butik eller ens ost departementet en stor livsmedelsbutik kan vara överväldigande. Urval av ostar som är säker på att göra ditt huvud spinn och vattnas i munnen. Från asiago till Jarisberg, verkar det finns en ost för de flesta alla. En typ av ost som nyligen har vuxit i popularitet är getost. Populär för sin frestande syrlig smak, det är också ett hälsosammare alternativ än komjölk. Vilka är de hälsomässiga fördelar av getost?

2 Kalori- och fettinnehåll

Ost är inte ett livsmedel karakteristiskt känd för att vara låg i fett och kalorier. När det gäller fett och kaloriinnehållet har getost fördelen jämfört med traditionell ost tillverkad av komjölk. Medan komjölk ost har i allmänhet omkring hundra kalorier och tio gram fett per ounce, getost har bara åttio kalorier och sex gram fett. Detta gör getost ett bättre val om du försöker att titta på din midja. Dessutom kan du dra nytta av de fem gram protein i en enda uns av denna goda ostar.

3 Det är mer lättsmält

Omkring en fjärdedel av den amerikanska befolkningen lider av laktosintolerans, ett tillstånd som gör det svårt att smälta laktosinnehållande livsmedel såsom mjölk och ost. Människor som är laktosintoleranta ibland tåla getost även om de har problem smälta konventionell ost tillverkad av komjölk. Även om båda formerna av ost har liknande nivåer av laktos, verkar det som de fettmolekyler i getost är kortare vilket gör dem mer lättsmält. Även för människor som inte har en laktosintolerans, verkar getost vara mer lättsmält än konventionella mjölkprodukter. Det kan också vara ett bra val om du har en allergi mot traditionella mejeriprodukter.

4 Det är en bra källa till kalcium

Trots att det är lägre i kalorier och fett än de flesta mejeriprodukter, är getost en bra källa av ben bevara kalcium. Mängden kalcium i getost kan variera från ett fyrtiotal gram i mjukost upp till 240 gram i hård getost, något högre än komjölk ost som har cirka 200 gram i den hårda versionen. Lägre kalorier, hög kalkhalt - det är en bra kombination.

5 Getost är mångsidig också. Lägg färska örter till mjuk getost eller använda den som en bröd spridning i stället för smör. Det är också läckra i sallader och pizza. Försök kasta den i en pasta maträtt eller använda den i stället för majonnäs på en smörgås. Sprid den på fullkorn kex eller använda den i lasagne. Det gör också en läcker Förutom potatismos. Du kommer att älska hälsoeffekterna av getost samt dess unikt annorlunda smak.


  

Kommentar