Hemlagad Horse Wormer

January 14

Om du har hästar eller ponnyer, har du också mask frågor. Allt fler hästägare att finna att de traditionella maskmedel som använder kemiska tunga pastor och vätskor blir mindre effektiv som motståndet ökar. I syfte att bekämpa masken motstånd, många av dessa kemiska föreningar har ökat toxicitetsnivåer, vilket kan leda till andra komplikationer med din besättning.
För att motverka denna trend, är hästägare tittar på hemlagad naturliga eller naturläkemedel hästmaskmedel som ett lönsamt alternativ till kemiska pastor.

Fördelar med naturliga eller hemlagad Horse mask

Det kan vara en mycket givande känsla att veta din administrerar en effektiv mask behandling utan skadliga biverkningar, såsom allergiska reaktioner eller inre skador, från höga toxicitetsnivåer. Naturliga eller naturläkemedel hästmask är gjorda av örter som finns naturligt, inte kemiskt skapat, så negativa biverkningar är nästan obefintlig.
Natural Horse mask arbetar helt enkelt att rengöra tarmen. Som en extra fördel, många av de bittra örter som används i naturliga maskmedel också arbeta för att avvärja yttre parasiter, såsom fästingar och knott. Herbal maskmedel hjälper också hästar utveckla ett starkare immunförsvar som gör det mer sannolikt att de kan motstå framtida mask angrepp. De är en helhetssyn på befria din häst av parasiter och vårda hälsan hos hela hästen.

Vilka örter arbete i Horse avmaskning?

Även hemlagad växtbaserade maskmedel inte har vetenskapligt testade och godkända, har de visat sig vara effektiva genom tusentals nöjda hästägare
Det mest effektiva naturläkemedel för trikiner och rundmaskar är malört. Vitlök är också effektivt mot rundmaskar samt hakmask, springmask och bandmask. Aloe, rue och renfana är bra för alla maskar. Dräktiga ston bör inte ges malört, aloe, eller rue, men eftersom de kan leda till för tidiga sammandragningar eller andra komplikationer. Andra effektiva örter är pepparrot, rödklöver, ingefära, timjan, cayennepeppar och kryddnejlika knoppar.
Även om svart valnöt är effektiv i humana maskmedel, har det föreslagits att det kan vara giftigt för hästar och andra djur. Var försiktig om att administrera ett växtbaserat wormer med svart valnöt.

När ska Worm

Hur ofta du mask beror på miljöförhållanden och andra faktorer som är relevanta för din häst. En fekal test rekommenderas att bestämma typen och mättnadsnivå av maskar i din häst. Det kan vara nödvändigt att först använda en kemisk wormer och sedan vidare till naturlig behandling för att utrota.
Vissa naturliga häst wormer recept rekommenderar behandling en gång i veckan, medan andra tyder på dosering en gång var sjätte till åttonde vecka. Din behandlingsplan kommer att bero på hur allvarligt angrepp är receptet valt och maskar upptäcks. Oavsett vilket recept som används, dina hästar-och deras maskfria, kemikaliefria system-kommer att älska dig för det.


  

Kommentar