Gatorade Information

March 8

Gatorade Information


Under de senaste åren har Gatorade blivit så tillgänglig som läsk. Många idrottsmän dricker Gatorade både under och efter träning för att stanna hydratiserade. Andra gillar helt enkelt sätt Gatorade smakar. Oavsett vad du använder Gatorade för, det finns några intressanta fakta om produkten.

Historia

År 1965, en buss från University of Florida fotbollslag träffade några av universitets läkare. Coachen ville veta varför hans idrottare så påverkas av värme. Läkarna kom fram till att mängden kolhydrater som används för energi under aktivitet och mängden vätskor utarmat genom svettning var skyldiga. Genom denna information har Gatorade skapades.

Sammansättning

Varje portion Gatorade innehåller en kolhydrat andel av sex procent. Detta är för att ge energi till muskler som används. De huvudsakliga elektrolyter i Gatorade är kalium, natrium och klorid. Dessa är de elektrolyter som förbrukas när du svettas. Från och med 2010, inga Gatorade produkter innehåller gluten eller koffein.

flavors

De första smaker av Gatorade är en del av företagets ursprungliga linje. De tre ursprungliga smaker är apelsin, citron-lime och saft. Jordgubb kiwi, bär citrus, citrus svalare och cool blå sattes också till den ursprungliga linjen. Andra linjer av Gatorade inkluderar Xtremo, saft, Fierce, is och frost. Ice linjen har de lättaste provsmakning smaker, medan den hårda linjen innehåller de starkaste smaker.


  

Kommentar