Hur man rengör Black Timberland Camping Stövlar

July 3

Hur man rengör Black Timberland Camping Stövlar


Timberland linjen vandring och avslappnade stövlar och skor är konstruerad för tuffa tag, och det betyder att de tenderar att bli ganska smutsiga. Rengöring camping stövlar på en regelbunden basis är en av de bästa sätten att förlänga deras liv och hålla dem ser bra år efter att de först köpt. Svarta stövlar i synnerhet tenderar att visa smuts och sot. Att använda rätt rengöringsmedel är viktigt att hålla dina svarta Timberland camping stövlar ser sitt bästa.

Instruktioner

1 Använd en fuktig trasa för att avlägsna synliga lera och smuts från stövlar. Torka stövlar ordentligt med en mjuk ren trasa.

2 Fukta en ren trasa och doppa den i en burk Timberland Boot sås. Denna "sås" är en läderrengöring och balsam i ett, och är speciellt framtagen för Timberland stövlar. Det är färgneutral, vilket innebär att det är säkert för även de djupaste svarta stövlar. Regelbunden användning ger de näringsämnen er camping stövlar måste förbli mjuk och smidig.

3 Gnid Boot sås på alla läder delar av start foten, är arbets långsam cirklar. Fokuserar särskilt på några områden där lädret har börjat spricka eller chip. Låt Boot sås i blöt i flera minuter.

4 Torka bort överflödigt Boot sås från foten av bagageutrymmet med en mjuk torr trasa. Applicera läderrengöring om lädret verkar fortfarande smutsig eller skadad.

5 Applicera Timberland Boot Sauce till resten av kängan. Låt det tränga in i läder, sedan torka bort det med en ren och torr trasa.

6 Använd en kvalitet läder polish avsedd för svarta stövlar. Rengör och polera dina stövlar efter varje campingtur. Använd extra polska runt sömmarna och i alla områden där färgämnet har börjat blekna.

7 Applicera mink olja till stövlarna om du förväntar dig att camping eller vandring i våtutrymmen. Mink olja fungerar som en naturlig impregneringsmedel, och det är säkert att använda på svarta Timberland stövlar. Var försiktig med mink olja på lättare stövlar, eftersom oljan kan mörkna läder.


  

Kommentar