Restauranger med vinprovning i södra Michigan

February 12

Restauranger med vinprovning i södra Michigan


Södra Michigan kategoriseras som området av staten söder om Battle Creek och Kalamazoo. Med sina fridfulla utsikt över de stora sjöarna och en mängd av omgivande vingårdar, är det en idealisk miljö för alla typer av vindrickare, från nybörjare till entusiaster, att uppleva livsmedel av hög kvalitet parat med möjlighet att smaka en mängd olika viner.

Tabor Hill Winery & Restaurant

Tabor Hill Winery & Restaurant ligger inbäddat i sydvästra regionen Michigan nära stranden av Lake Michigan. En 55-acre vingård som producerar mer än 150,00 liter vin per år omger den. Restaurangen har en finare atmosfär som erbjuder sina gäster en mängd olika menyalternativ och ett brett urval av viner. Matsalarna ligger att ge pittoresk utsikt över vingården. Menyalternativen inkluderar aptitretare som krabba kakor och flatbreads; soppa och sallad; pasta och skaldjur förrätter; och special alternativ inklusive filet mignon och kung lax. Gästerna erbjuds exklusiva rabatter på vin och juice inköp i detaljhandels vinbar. Tabor Hill erbjuder även provsmakningslokaler för att gäster att prova en mängd olika viner. Expert vin rådgivare hälsar gästerna och ge vägledning och råd i hela smakupplevelsen.

Tallulah Wine Bar & Bistro

Tallulah Wine Bar & Bistro ligger i Birmingham, ca 30 minuter norr om Detroit. Det finns en vin och mat-programmet som kombinerar fina lokala amerikanska matalternativ med en rad vin val. Tallulah arbetar med leverantörer som har åtagit sig att sunda odlingsmetoder. På menyn finns aptitretare som grillade kronärtskockor och musslor; sallader; färska pastarätter, inklusive kyckling linguine; och förrätter som hanger biff och hela öring. Vinlistan innehåller 60 sorter som gästerna kan köpa genom glaset och mer än 150 alternativ att köpa av flaskan. Tallulah har åtagit sig att hjälpa gästerna välja det bästa vinet för att tillgodose individuella smakpreferenser. Det finns en vinprovning rum som inkluderar alla vin val från menyn och specialerbjudanden som ständigt förändras.

Vinology

Vinology ligger i området upptagen i Ann Arbor som är hem till University of Michigan. Med sin moderna miljö och historiska influenser strävar Vinology att vara en vardaglig vinbar som rymmer alla typer av gäster. Det erbjuder en rad alternativ för livsmedel som är gjorda av färska och särskiljande ingredienser. Lunch, middag, dessert och barnmenyer finns tillgängliga. Menyval inkluderar aptitretare, små plattor, sallader, hamburgare, sidor, flatbread pizzor och ett urval av ostar. Vinology erbjuder också rekommendationer för att para ihop vissa livsmedel med vissa typer av vin. Det erbjuder 50 viner serveras på glas och mer än 150 av flaskan från alla regioner i världen. Gästerna kan prova vin val i alla rum på Vinology, inklusive Vinbar, Main Street Dining, Bubble rummet och källaren rummet.


  

Kommentar