Hur att utforska Windy City

March 22

Hur att utforska Windy City


Spretande längs Lake Michigan kuster är Windy City of Chicago, en av USA: s stora städer. Med mer charm än New York och mindre glitter än Los Angeles, är Illinois staden en samling av 77 olika stadsdelar, alla med sin egen smak. Utforska Chicago är en utmaning på grund av de ändlösa sevärdheter, attraktioner, restauranger och aktiviteter, men med rätt startplats, några tips och några bra skor, du tar i bästa som staden har att erbjuda.

Instruktioner

1 Bo på ett hotell i centrala Chicago. Bestående av centrum, Lincoln Park, Magnificent Mile, Loop, Gamla stan, River North, Grant Park och Gold Coast, det centrala området har goda förbindelser med kollektivtrafik och hus de flesta av stadens attraktioner. Bor i hjärtat av staden kommer att ställa dig upp för din utforskning.

2 Få en bra stadskarta. Alla hotell har en gratis stadskartor, så du bör använda dem. Ta några minuter för att lokalisera alla de saker du vill se, och planera din resplan. Utan en bra plan, kan du tillbringa en hel del tid att gå från plats till plats.

3 Använd dina fötter. Promenader och cykling är de bästa sätten att se Chicago. Staden rankas som den fjärde mest gångbar stor stad i Amerika, med Loop, norra sidan och Lincoln Park ranking som de bästa stadsdelar, enligt Walk Score. Chicago är också en mycket cykelvänlig stad. "Staden har cykelbanor, övervakad cykelparkering, inomhus cykelställ och mer", enligt Bicycling.com. Bobbys Bike Hike, som ligger i närheten av Navy Pier, låter besökarna se staden på två hjul. De turer ger cykeluthyrning, säkerhetsutrustning och guider.

4 Se staden på natten. Navy Pier, Millennium Park och hela skyline är lysande när solen går ner. Bege dig till lakefront för att fånga den skimrande reflektion över Lake Michigan mörka vatten. Gå längs vattnet till Navy Pier för fyrverkerier (varje lördag och söndag), underhållning, mat och dryck.

5 Chef till Signature Room lounge på John Hancock Observatory före solnedgången. Signature Lounge, som ligger på 96: e våningen, är mindre av en turistattraktion, till skillnad från Willis Tower Skydeck, och mer av en lokal institution. Att ge dramatiska vyer över centrum, loungen serverar drinkar, aptitretare, smörgåsar och desserter. Loungen erbjuder en bättre överblick och en mer avslappnad atmosfär än Willis Tower.

6 Ta in en racketsporter. Du kan välja mellan den norra sidan är älskvärda förlorare eller South Side kollektivbasebollspelare. Wrigley Field, Chicago Cubs 'division, är helig mark för baseball fans med sin manuella resultattavlan och murgröna täckta tegelväggar. US Cellular Field, White Sox fält, ligger i Armour Square. Från april till september, och eventuellt in i oktober, titta Chicagos pojkar i sommar är ett bra sätt att uppleva ett av USA: s stora sport städer


  

Kommentar