Hur rostat kaffe i West Bend Popper

November 2

Hur rostat kaffe i West Bend Popper


Innan kaffe förpackas och säljs i butiker, är det rostade och ibland smaksatt. Konsumenterna kan köpa kaffe i en mängd olika smaker som äger rum antingen på marken eller en hel böna sort. Allvarliga kaffeälskare kan hoppa köpa affären kaffe och grilla de gröna kaffebönorna hemma. Även om det finns en mängd dyra kafferosterier tillgängliga, kan du åstadkomma samma resultat med hjälp av en vanlig West Bend popcorn maker.

Instruktioner

1 Hitta en plats utanför ditt hem som har ett eluttag såsom en veranda eller en garage.These utomhus platser tillåter röken från rostning bönor att skingra lätt.

2 Ta bort båda ändarna från en soppa kan med hjälp av en burköppnare. Skölj burken ut väl med vatten för att avlägsna alla matrester.

3 Anslut sladden från West Bend maskin till ett eluttag och slå på den.

4 Placera en lätt skål ovanpå den digitala mat skala och tryck på "Noll" ut-knappen på skalan. Detta talar om skalan för att eliminera vikten av skålen i mätningarna. Om vågen inte har en nolla ut knappen, läsa bruksanvisningen för att avgöra hur man eliminerar skålen vikt.

5 Häll gröna kaffebönor i skålen med följande vikter som föreslagits av Jag behöver kaffe webbplats (se Resurser).

För stora bönor som Elephant bönor, använd 100-105 gram; för normalstora bönor, vilket är 90 procent av alla bönor, använd 120-130 gram; för små bönor såsom Peaberries, använd 130-135 gram.

6 Ta bort skålen från vågen och häll kaffebönor i den övre svarta röret i West Bend maskinen. Om bönorna slutar röra, har du lagt alltför många. Stäng av maskinen och skopa några bönor med en sked. När bönorna röra sig fritt, sätta soppan burk ovanpå det svarta röret för att förhindra bönorna från att hoppa ut.

7 Kontrollera rostning bönor gång per minut tills du börjar se det yttre skrovet lossna i små flingor. När detta händer, rör bönorna med en träslev för att rubba de återstående skrov.

8 Stäng av rostaren, när bönorna har ändrats från en grön färg till en ljus brun färg. Rostning kommer att ta mellan två och sex minuter beroende på typ och storlek av kaffebönorna. Använd en grytlapp att ta bort soppan burken eftersom det blir varmt. Häll rostade kaffebönor i ett durkslag och låt dem svalna till rumstemperatur.

9 Häll rostade kaffebönor i en lufttät behållare för lagring.

Tips

  • Du bör använda kaffebönor inom sju till tio dagar efter rostningen.

  

Kommentar