Hur man använder Pine Straw för Purple Martin Nesting Houses

July 15

Att njuta av en aktiv lila martin koloni individen ska ta en kraftfull strategi för att hantera och underhålla Martins boendemiljö. Detta kan innebära att tillhandahålla rent boende och extra mat, kontrollera rovdjur och tillgängliggöra lämpliga häcknings material, inklusive tall halm, även känd som barr.

Instruktioner

Purple Martins

1 Lila Martins, den största medlemmen av svalan familjen i Nordamerika, tillbringar sin nonbreeding säsong i Brasilien, sedan migrera till Nordamerika till boet. Dessa vackra, rena, intressanta fåglar har bubbliga personligheter och en distinkt, trevlig låt, förklarar varför mer än en miljon människor i Nordamerika (benämnda hyresvärdar) sörja för deras bostäder. Ett annat skäl för deras popularitet är att de är kända för att äta sin vikt i flygande insekter varje dag.

2 lila Martins är mycket vänlig mot människor; de faktiskt söka platser där det finns rikligt med mänsklig aktivitet. Fåglar som lever öster om Klippiga bergen lever bara i människa-medföljande bostäder. De inte längre söka naturliga boet håligheter. Deras hem bör vara hyreshus mänskliga byggda, vitmålad, monterad 15-20 fot över marken, och nära till permanenta vattenkällor. Enheten ska helst placeras i mitten av en 40- till 50-fot-square öppet område inom 100 fot av mänsklig bebyggelse.

3 Fåglar är plats trogen. När de har fötts framgångsrikt på en plats, kommer de att återvända till samma plats år efter år så länge gott skick bostäder finns. I själva verket är de ofta villiga att vänta två till tre veckor för deras skydd öppnas. Se till att deras bostäder är i gott skick genom att ta bort den gamla häckande och sedan rengöring med en 10 procent blekmedel. Efter rengöring, skölj huset och låta det torka.

4 Purple Martins använder ofta pinnar, kvistar, bitar av halm, barr och löv som bomaterial med objekt varierar från språk till språk. Men varierat dessa poster är de alla spelar en viktig roll i fågelns häckningsvanor. Till exempel gröna blad används för att hålla ägg fuktig medan tall halm, vanligtvis långa mjuka nålar som vitt furu, håller golven varma. Golven måste vara väl täckt för att förbättra kläckning framgång och ger en bättre miljö för de unga. Dessa nålar är icke-toxiska, de absorberar vatten, och de rinna av och torka snabbt, alla mycket viktiga i den lila martin livsmiljö.

5 Övervakning och underhåll är viktigt att attrahera och behålla en framgångsrik martin koloni. Hyresvärdar bör utföra boet kontroller minst en gång per vecka. Martins inte har något emot att bli tillfälligt besväras, vistas i närheten av deras hus medan de titta på vad som sker. Ungarna kan också hanteras utan rädsla för föräldrarnas överge boet eller koloni. Spruckna eller punkterade ägg bör avlägsnas som ska alla döda fåglar. Det är också viktigt att starar och gråsparvar inte tillåtas att invadera befintliga lila martin kolonier.


  

Kommentar