Hur man gör te med torkade örter

February 19

Te älskare vet att det finns inget mer tillfredsställande på en kall dag än doften av en perfekt bryggda kopp te fläktade upp till näsan. För dem som föredrar örtteer, paket av mynta, kamomill, hibiskus och nypon trängs te skåpet. Men vet vi alltid vet exakt vad som finns i de prydliga lilla gasbinda väskor? Har vi överväga hur mycket de kostar? Göra te med torkade örter är så enkel och billig, du kan aldrig köpa te i en låda igen.

Instruktioner

Hur man gör te med torkade örter

1 Bestäm om du ska förbereda en infusion eller en dekokt. En infusion är den vanligaste typen av te berusade i Amerika och vad de flesta av oss tänker på när vi tänker på te. Tillverkad av blad och blommor som ger upp sina smaker enkelt, infusioner i allmänhet tar ca 5 minuter till brant ordentligt. Normalt är dekokter används medicinskt och är tillverkade av woodier örter, kvistar och rötter, såsom en maskros. Dekokter kan ta upp till 20 minuter av mild sjudande för bästa resultat.

2 För en kopp te, koka 1 1/2 koppar vatten. För en infusion mäter 1-2 tsk. torkade örter i ditt te boll eller brygg potten. Om du använder en te boll, placera den fyllda bollen i din mugg. Om du använder en brygg kruka, placera uppmätta örter i potten. Häll vatten över örter. För fulla smak, täcker te medan det stöpning. Detta kommer också att hålla ditt te trevlig och varm när bryggning.

3 Brant under 3 minuter om du föredrar en ljusare te. Om du föredrar en mer robust te, branta 5 minuter. Ta te bollen, eller stam från brygg potten. Tillsätt honung eller socker till smak, och njuta av perfekt kopp örtte.

Tips

  • Eftersom vissa örter innehåller bittra smaker, undvika pressning eller klämma överflödigt vatten från bryggda örter efter att de har genomsyrad.

  

Kommentar