Tågresor i Storbritannien

February 19

Reser runt i Storbritannien med tåg är en av de snabbaste och mest direkta sätt att resa. Storbritannien har ett av de mest avancerade systemen för kollektivtrafik i världen.

Banverket

Banverket är Storbritanniens nationella järnvägssystem. Det har mest stopp och sträcker sig in i Irland och Skottland. En perk att resa med Banverket är att det tillåter upp till två bitar av bagage per person och husdjur är tillåtna att resa på tågen så länge de ingår eller i koppel.

Virgin Trains

Virgin Trains är en av de billigaste sätten att resa med tåg i Storbritannien. Den når också alla större städer i England. Även biljetter är billiga, dyrare första klass biljetter finns på Birmingham International, Birmingham New Street, London Euston, Coventry, Runcorn, Manchester Piccadilly, Stoke-on-Trent och Wolverhampton stationer.

Den underjordiska

The Underground är Londons tunnelbana. Den har fyra zoner och når inte bara centrala London, men också de omgivande förorter. Det är det mest effektiva och bekvämt sätt att resa runt London.

Britrail

Britrail är ett måste för tågresenärer. Britrail passerar är rabattkort för pensionärer, familjer och personer under 26 år som regelbundet rider Banverket. Med Britrail passerar du kan få upp till en tredjedel av din biljett pris.

Sydväst

South West Trains når den sydvästra delen av England. Det är bäst för dem som besöker badorter eftersom det är den största järnvägsbolaget i England. Det når de flesta städer många gånger om dagen. Hotellrabatter ges med biljettköpet.


  

Kommentar