Hur du håller din hunds fötter från att bli kallt

August 6

Hur du håller din hunds fötter från att bli kallt


Vintern är hård på hundar. Medan de har päls som täcker deras kroppar, innebär detta inte skydda hundar från kylan. De är lika benägna att förfrysning som människor. Fotkuddar i synnerhet är känsliga och benägna att få is och salt i mellan tårna under vintern promenader. Ta väl hand om din hunds fötter och hålla dem varma kommer att hålla hundar glada och friska under den kalla årstiden.

Instruktioner

1 Rengör din hunds fötter när de kommer in från kylan eller regn. Stoppa hunden vid dörren. Torka varje fot med en torr frottéhandduk. Om det finns is i hundens trampdynorna, doppa fötterna i varmt vatten för att smälta bort och torr. Gnid vaselin i hundens kuddar för att avsluta.

2 Få din hund några tossor att bära utanför. Hunden kan ha svårt att anpassa sig till tossor, så träna ditt husdjur med positiv förstärkning i förväg. Sätt en känga på en fot och ge hunden en behandling för att lämna det en. Ta starta upp igen. Upprepa med två tossor och ta fart igen. Upprepa med tre stövlar och fyra stövlar tills hunden är bekvämt vandra runt i skor.

3 Få en varm matta för hundens säng. Du kan också ersätta genom att fastställa mattor i områden där hunden gillar att tillbringa tid. Mattan bör vara hund säker med en justerbar termostat. Om mattan är satt till en alltför hög temperatur, högre än 102 F, kommer det att vara obehagligt för hunden att sova på.


  

Kommentar