Bästa hotell i Punta Cana

February 15

Bästa hotell i Punta Cana


Upptäckt av Christopher Columbus på hans första resa i 1492, ön som nu är känd som Dominikanska republiken beboddes av vänliga Taino indianer och så småningom övertogs av Spanien. Nu en oberoende suverän om 800 miles sydost om Miami, är Dominikanska hem till vita sandstränder och en sund turistnäringen. Punta Cana, i synnerhet, är den största stranden destination i Karibien ensam med mer än 50 hotell längs kusten.

Puntacana Hotel

Puntacana Hotel ligger på drygt 100 tunnland vita stranden och lummiga karibiska trädgårdar. Detta hotell erbjuder rum, sviter och strand casitas med bekvämligheter som kabel-TV, luftkonditionering och ett värdeskåp på rummet. Dessutom sviterna har badrum i marmor och vardagsrum. The Puntacana Anläggningen erbjuder tjänster och utomhusaktiviteter såsom spa, ekologisk park, djurpark, golf och vattensporter såsom windsurfin snorkling och dykning. Åtta restauranger i och runt hotellet och resort tjänar gourmet skaldjur, pizza och lokala rätter tillagade med lokala råvaror.

Puntacana Resort & Club
Punta Cana, Higüey, República Dominicana
809-959-2262
puntacana.com

Sirenis Tropical Suites

Sirenis Tropical Suites erbjuder över 300 rum och sviter utöver stranden hus på 400 meter vit Dominikanska strand i Uvero Alto, som är i Punta Cana. Grundläggande bekvämligheter inkluderar en fläkt, luftkonditionering, minibar, balkong och värdeskåp på rummet. Hotellet finns bl a valutaväxling, barnpassning, jourhavande läkare, parkering och biluthyrning. Inte spendera alltför mycket tid inomhus sport och rekreation ligger precis utanför hotellets ytterdörr, inklusive dykning, snorkling, fiske, bågskytte, vindsurfing, beachvolleyboll och danslektioner. Flera restauranger som serverar Dominikanska mat, fisk och skaldjur, biff och italiensk mat ligger runt orten.

Sirenis Tropical Suites
Playas Uvero Alto-Macao
Uvero Alto, Dominikanska Republiken
809-688-6490
sirenistropicalsuite.com

Paradisus Luxury Resort

Paradisus Luxury Resort ligger bara på Gabi Beach omgiven av indiginous djur, fåglar och träd som ger en känsla av att vara på en liten tropisk ö. Hotellet inrymmer 684 rum och stora sviter (från 500 till 1000 kvadratfot) med bekvämligheter som kabel-TV, luftkonditionering, vardagsrum och rumsservice 24 timmar om dygnet. Många sviter har en jacuzzi. Denna anläggning är en utomhus oas med sju utomhuspooler, lekplats och tennisbanor. Volleyboll, dykning, ridning, snorkling och vindsurfing finns också här. Äta på en av tolv restauranger allt från lätta måltider till gourmet Dominikanska skaldjur.

Paradisus Luxury Resort
Playa de Bavaro
Punta Cana, Dominikanska Republiken
809-687-9923
paradisuspuntacana.travel


  

Kommentar