Typer av vatten kannor

April 13

Typer av vatten kannor


Vatten kannor finns i en mängd olika former, storlekar och stilar. Du kan behöva något strikt utilitaristisk eller du kanske vill ha en härlig dekorativ kanna du kan visa på en hylla eller bord. Vare sig du letar efter en kanna för att rena dricksvattnet eller en kanna att servera dina gäster med på en fest, med bara lite forskning kan du hitta rätt vatten kanna som passar din livsstil.

Water Filtration Pitcher

Vatten kannor med installerade filter har vuxit i popularitet eftersom fler rapporter om de kemikalier och föroreningar i kranvatten yta. Den filtrerade kanna är uppdelad i två olika delar: en del ovanför filter där man kan hälla i kranvatten, och en del under filtret där rent vatten är lagrat. När du häller kanna, endast rent, filtrerat vatten släpps. Filtrerat vatten kannor använder typiskt ett kolfilter för att minska mängderna av klor och andra kemikalier som är i de flesta kranvatten. Men i syfte att säkerställa städningen av ditt vatten, måste du se till att byta filter regelbundet.

Glas Vatten Pitcher

Om du är ute efter att skapa ett land atmosfär i ditt hem, kan du vara mer intresserad av ett glas vatten kanna. Glas Vatten kannor har ofta breda munnar och är genomskinliga eller transparenta, vilket gör dem användbara för att göra andra drycker såsom sol te och saft. I stället för att dölja din vattenkanna i köket, kan ett glas vatten kanna vara en tillgång för inredningen i ditt matbordet. Du kan hitta dem i en mängd olika former, storlekar och färger, och många har ganska etsade mönster. Men glas kannor är tyngre än plast kannor och kan vara svårt att lyfta när den är full. Använd dem som vattenkannor endast på platser där kranvattnet är rent eller filtrerat vatten finns.

Plast Vatten Pitchers

Du kanske känner igen dem från den lokala soda butik eller pizzeria, men plast vatten kannor kan vara ett bra köp för ditt eget hem. De är lätta, mycket mer robust än glas kannor, och kan användas utan ett bekymmer för servering vatten vid både inomhus- och utomhusevenemang. Några plast vatten kannor komma med lock, vilket gör dem utmärkta för bryggning och förvaring av te eller för att betjäna fruktjuice utan att oroa dig för spill.


  

Kommentar