Hur Cook Frozen King Crab

April 18

Hur Cook Frozen King Crab


Det finns inget bättre för smaken smak än en stor hög med Kungskrabba. Denna krabba är så söt smak, att du nästan behöver ingenting på det, inklusive smör. Det är bra som en sida post för att gå tillsammans med ditt val av biff. Överraska din familj nästa gång du har stek för middag och tjäna detta som en sida item.They kommer att sjunga ditt lov hela kvällen. Läs vidare för att lära sig att laga fryst King crab.

Instruktioner

1 Ta Kung krabba från frysen, om det köptes vid en tidigare tidpunkt.

2 Fyll din ångbåt både elektrisk eller kastrull med vatten till ca 2/3 av vägen full. Tillsätt salt efter smak. Saltning vattnet först kommer att hjälpa smak till krabba. Placera frysta King crab i ångaren.

3 Ånga under cirka 30 minuter. Beroende på hur mycket krabba du lagar mat, kan du behöva ånga lite längre.

4 Låt ånga slå sig ner och krabba cool, innan du tar bort krabba, för att hålla dig från att bli bränd.

5 Ta kungen krabba från potten eller elektriska ångbåt, när krabba har svalnat lite. Placera på hushållspapper för att absorbera överflödigt vatten från krabba. Du kan behöva upprepa några gånger.

6 Öppna krabba med remmar och ta bort krabba från skalet och lägg på tallrik. Strö med skaldjur smaksättning.

7 I en liten kruka eller mikrovågsugn, smälta smöret. Tillsätt lite fisk och skaldjur krydda till smör. Använd kryddsmör som en sido krydda. Ett annat alternativ är att ha fisk och skaldjur cocktail sås som en annan sida krydda.


  

Kommentar