Utah lagen om kennlar för hundar

April 18

I delstaten Utah, för dem som vill ha en hund kennel måste uppfylla gällande krav. Förordningen samordnare djur inte bara sätter stater normer, men också reglerar regelbunden övervakning och kontroll av de licensierade kennlar.

Utah lagar om kennlar

Om en person inte har en hobby uppfödare licens eller en kennel licens, är det endast tillåtet att äga upp till fyra hundar. Människor som har mer än fyra hundar har oftast svårt att ta hand om dem som de ska.

stängsel Krav

När man har en utanför kennel måste stängslet som omger området vara minst sex fot lång, och det måste finnas ett visst område skild från kennel för en övning körning.

Kennel Building

Kenneln byggnaden ska användas för skäl såsom avel, grooming och utbildning enbart hundar. Utah lagar tydligt att kenneln måste ha lämplig ventilation för att förhindra kvardröjande lukt och bidra till att ge tillräcklig värme och kyla.

Att hålla stora och små hundar Separat

Lagen säger också att det är viktigt att hålla små hundar och valpar separeras från de större hundarna att förhindra onödiga konflikter eller missbruk.

Korrekt Cage Storlekar

Ibland är det nödvändigt att hålla en hund i en bur och Utah lagar förklarar att innan detta sker, avgöra lämplig storlek för buren är mycket viktigt. Det sätt på vilket buren storlek ska bestämmas är att mäta hunden från basen av svansen på nästippen, välj sedan en bur som är både sex inches större i både bredd och längd.

Underhålla Kennel

Vid underhåll kenneln, måste du se till att området hålls rena vid alla tidpunkter, och hålla färsk mat och vatten tillgängligt. Om att hålla en utanför kennel, är det viktigt att ge säkerhet mot skadliga insekter och skadedjur. Hundar ska alltid behandlas liksom människor.


  

Kommentar