Äventyr utflykter för Par

November 25

Äventyr utflykter för Par


Vissa par överväga om på stranden i Maui eller skidåkning nedför en sluttning i Colorado den perfekta semestern flyktbilen. Om du och din partner är friluftsentusiaster eller kanske bara söker en semester i år som är mer spännande än vanligt, då du letar efter något annat än att gå från poolen till stranden eller stuga att luta. Du kan ordna ett äventyr par getaway nära hemmet, eller så kan du flyga till en annan kontinent att hitta din upphetsning.

Äventyr nära hemmet

Äventyr utflykter för Par

Sky diving är för den äventyrliga.

Om ditt arbete eller familj schema bara tillåter dig några dagar snarare än veckor eller månader; du kan fortfarande hitta äventyr i din fritid. Plan dag aktiviteter från ditt hus eller resa en timme eller två bort och bo på en lodge eller camping. Beroende på var du bor, kan du ta lektioner i para-segling, hängflygning, fallskärmshoppning, forsränning, zip-lining eller dykning.

Tree-House Getaway

Res till en trädkoja utväg. Många träd hus är för par bara eftersom de är för liten för att rymma en hel familj. Vissa ligger på svåråtkomliga destinationer som kräver en 4-hjulsdrift att komma åt, såsom i Hana, Hawaii. Andra är djupt inne i skogen i Tetons eller bredvid ett vattenfall i Ozarks. Du kan utforska med vandring, klättring eller fyra Wheeling under dagen och återgå till din avskilda träd hus på natten där du både kan varva ner och ladda för nästa dag äventyr.

Bergsklättring

Oavsett om du är erfaren eller inte, kan ni båda njuta av en bergsklättring äventyr. Resa till Shawangunks i New York till exempel eller Joshua Tree National Park i Kalifornien. Om du är oerfarna klättrare, bör du låta en auktoriserad guide med dig för undervisning och för att förse dig med säker utrustning. Generellt geografiska platser optimala för klättring ofta närliggande floder för forsränning och vandringsleder att utforska.

Långt borta Resor

Äventyr utflykter för Par

Gå på en afrikansk safari för äventyr.

Gör destination resa en del av ditt äventyr semester genom att boka en Alaskan Cruise, en vandring äventyr i Machu Picchu eller en 10-dagars cykling kryssning genom Portugal och Spanien. Ryggsäck genom oländig Rockies i Kanada eller uppleva en 9-dagars safari äventyr i Tanzania. Ännu bättre, för den ultimata i spänning, kombinera äventyr genom att boka en två veckors semester i Kilimanjaro som inkluderar klättring snöklädda Kilimanjaro och sedan gå vidare till Safari i Serengeti National Park där ni båda kommer att sova i safari-stil väggar tält av natt och resor om dagen för att se lejon, noshörningar, geparder, buffalo, elefanter och mer.


  

Kommentar