Kommer en hund förstöra ett trägolv?

October 11

Kommer en hund förstöra ett trägolv?


Många föredrar ett trägolv eftersom det finns många olika modeller att välja mellan, golvet är konstruerad för att fungera länge och det lyser när du rengör den. En hund kan förstöra din hårdvara golv, men genom att följa enkla tips och träna din hund, du kanske kunna minimera skadan och enkelt ta hand om problemområden.

naglar

Om din hund har vassa tånaglar, kan han repa trägolv. Stora hundar upprepade gånger går eller springer över golvet kan orsaka djupare repor än mindre hundar. "Att hålla din hund naglar trimmas och med hjälp av en fil eller buff kan förhindra de flesta av dessa repor", enligt A-1 trägolv.

Hund Booties / Nail Covers

Du kan använda hund tossor när hon är inne i huset för att skydda dina trägolv. Om din hund inte gillar tossor, kommer hon förmodligen dra dem direkt. Vissa människor försöker barn bytar eller strumpor på deras hundens tassar, men hundar också kan dra dessa bort.

Ett bättre sätt att hålla din hund från repor dina trägolv är att köpa spik täcker från din lokala sällskapsdjur leverans butik. Nail täcker dölja vassa naglar, och vissa hundar verkar inte tänka bär spiken täcker så mycket som tossor.

Pet Gate / Pet Bed

Ett sätt att förhindra att din hund från att skada dina trägolv är att installera sällskapsdjur grindar och göra vissa rum tabu när din hund är inuti. Du kan låta din hund att få tillgång till vissa rum så att eventuella skador han orsakar begränsas till rummet.

Köp en hund säng, och ställa upp i hennes utsedda rum. Oavsett vilken design du väljer, är det viktigaste att din hund stannar på sängen. När din hund är i huset, ta henne i hennes utsedda rum och satte henne på hunden sängen tills hon får för vana att använda det när hon är i huset.

urin~~POS=TRUNC fläckar

Ta bort hund urin fläckar på trägolv beror på hur färska fläcken är. Ta bort fläckar som har fastställts för en längre tid kommer att ta mer arbete, men fläckar som är färska kan tas om hand på kort tid.

Att ta hand om färska urin fläckar, behöver du pappershanddukar, varmt vatten, vinäger och en fläck och lukt remover som innehåller bakterier och enzymegenskaper. Kontrollera märkningen för att se om du kan använda denna produkt på trägolv.

Blot färsk urin med en pappershandduk. Skrubba det drabbade området med vit vinäger att ta bort fläcken och neutralisera lukt. Skölj med varmt vatten. Blot det drabbade området med hushållspapper tills den är helt torr. Applicera fläcken och luktbort att avskräcka hunden från att urinera på området igen.

Äldre sällskapsdjur fläckar kan ha trängt in i träet, och du kan behöva sand träet för att se hur mycket skada har skett. Håll slipning tills du når ett område som inte är färgade, eller fläcken är alltför djupt för att sand. Om du tycker att fläcken går djupare än ytan, kan du behöva ersätta den del av golv.


  

Kommentar