Lista över Bukit hotell Mertajam området

January 23

Bukit Mertajam, Central Seberang Perai huvudstad i Penang, Malaysia, är vanligtvis kallas av lokalbefolkningen som BM. Det är platsen för den berömda kyrkan St Anne Bukit Mertajam och är också hem för stora katolska gemenskapen. Det finns flera hotell som ligger i och runt Bukit Mertajam området.

G Hotel

G Hotel ligger aboout sex miles väster om Bukit Mertajam, är en modern stil exklusiva hotell i hjärtat av Penang. Med utsikt över den berömda boulevarden Penang, Gurney Drive, ger G hotell med direkt tillgång till ett antal butiker och restauranger attraktionerna i området. Det finns 304 rum, inklusive sviter och servicelägenheter. Det finns också verkställande, spa och smekmånad paket tillgängliga.

Gurney Resort Hotel & Residences

Beläget på turist bälte av Gurney Drive, sitter Gurney Resort & Residences mittemot stadens centrala affärsdistrikt. Detta hotell är mindre än fem minuter från en mängd shoppingkomplex och mindre än sju miles väster om centrala Bukit Mertajam. Hotellet har 259 rum som inkluderar studio rum och två sovrum sviter. Varje rum har luftkonditionering, kabel-tv och Internet-anslutning.

Summit Hotel Bukit Mertajam

Summit Hotel Bukit Mertajam ligger i hjärtat av Bukit Mertajam, är ett fyrstjärnigt hotell beläget mellan Bukit Mertajam och Seberang Perai affärsdistrikt. Detta hotell ligger bara 40 minuter från Georgetown och Bayal Lepas internationella flygplats. Den har en stor balsal, utomhuspool och ett businesscenter. Det finns 168 rum och sviter och varje rum har luftkonditionering, kabel-tv och en minibar.

Sunway Hotel Seberang Jaya

Sunway Hotel Seberang Jaya ligger i Seberang Jaya centrum vid korsningen av den öst-västliga och nord-sydliga motorvägar. Hotellet har Sunway Carnival Convention Centre, som omfattar mer än 20.000 kvadratfot plats för olika typer av evenemang. Det finns 202 rum som sträcker sig från standardrum till lyxiga rum sviter; Alla har satellit-TV och internet.


  

Kommentar